Libnet.ro
UNICEF

15:00

Iohannis a contestat la CCR statutul parlamentarilor

Hotnews Hotnews,
 Iohannis a contestat la CCR statutul parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, joi, Curtea Constitutionala a Romaniei referitor la modificarea Legii privind Statutul deputatilor si senatorilor, motivand ca articolul care ofera alesilor dreptul legal de a intermedia relatia dintre cetateni si potentiali investitori cu administratia publice si locale incalca Constitutia, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis a contestat la CCR modificarile legii privind Statutul deputatilor si al senatorilor

Klaus Iohannis a sesizat joi Curtea Constitutionala asupra modificarilor aduse de Parlament Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor, aratand ca prin acesta lege va exista posibilitatea ca deputatii sau senatorii sa obtina foloase nemateriale, prin intermedierea realizata intre cetateni si autoritatile administratiei publice centrale sau locale.

Codul Penal, atacat de Iohannis la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, ieri, la Curtea Constitutionala a Romaniei, obiectiile sale privind neconstitutionalitatea modificarilor Codului Penal aprobate in Parlament de coalitia majoritara PSD-ALDE si de noua deputati ai minoritatilor nationale.

Klaus Iohannis a contestat Codul penal la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat miercuri Curtea Constitutionala a Romaniei pentru legea privind modificarea Codului penal. Modificarile aduse Codului penal au fost deja contestate de PNL, USR si PMP, termenul fixat de CCR pentru dezbatere fiind de 17 septembrie.

Modificarile la statutul deputatilor si senatorilor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor, relateaza News. ro.

Iohannis a sesizat CCR asupra Legii pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, joi, Curtea Constitutionala asupra Legii pentru modificarea articolului 12 din Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, relateaza Agerpres, care citeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor

Administratia Prezidentiala a anuntat ca presedinteleKlaus Iohannis a promulgat proiectul de modificare a Legii pensiilor. Presedintele a semnat decretul de promulgare a Legii pentru modificarea si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )