Libnet.ro
UNICEF

09:17

Iohannis a convocat o noua sedinta de evaluare a modului de gestionare a pandemiei de COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a convocat o noua sedinta de evaluare a modului de gestionare a pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a convocat miercuri, de la ora 15:00, o noua sedinta de evaluare a modului de gestionare a pandemiei de COVID-19, la care au fost invitati sa participe premierul Ludovic Orban, ministrul Sanatatii Nelu Tataru si secretarul de stat in MAI Raed Arafat, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a convocat o noua sedinta la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o noua sedinta, incepand cu ora 15. 00, la Palatul Cotroceni pe tema pandemiei de coronavirus. La eveniment vor participa premierul Ludovic Orban, ministrul Sanatatii Nelu Tataru si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat.

Iohannis, noua sedinta cu ministrii Apararii, Internelor si Sanatatii pe tema campaniei de vaccinare anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis are o sedinta, luni, cu ministrii Apararii, Internelor si Sanatatii, Nicolae Ciuca, Marcel Vela si Nelu Tataru, pentru a discuta despre campania de vaccinare anti-COVID-19, anbordata ca o problema de securitate nationala.

Klaus Iohannis, lege noua pentru bolnavi. 1,8 milioane de romani vor beneficia de asta

Veste buna in plina pandemie pentru bolnavii de diabet. Legea preventiei si depistarii precoce a diabetului a fost promulgata de presedinte. Astfel, 1,8 milioane de persoane care sufera de aceasta boala vulnerabila in fata infectiei cu COVID-19 vor avea mai multe sanse de izbanda pe campul de lupta. Avantajele oferite de noua lege a preventiei .

Klaus Iohannis i-a chemat din nou pe ministri la Cotroceni la o sedinta de gestionare a pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a convocat miercuri, de la ora 15:00, o noua sedinta de evaluare a modului de gestionare a pandemiei de COVID-19, la care au fost invitati sa participe premierul Ludovic Orban, ministrul Sanatatii Nelu Tataru si secretarul de stat in MAI Raed Arafat.

Judecatorii CCR au amanat decizia privind majorarea pensiilor cu 40% O noua sedinta pentru analizarea sesizarii dupa alegerile parlamentare

Curtea Constitutionala a amanat, miercuri, o decizie privind majorarea pensiilor cu 40%. Sedinta in care va fi luata o decizie a fost programata pentru data de 13 ianuarie, dupa alegerile parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )