Libnet.ro
UNICEF

10:01

Klaus Iohannis, lege noua pentru bolnavi. 1,8 milioane de romani vor beneficia de asta

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, lege noua pentru bolnavi. 1,8 milioane de romani vor beneficia de asta

Veste buna in plina pandemie pentru bolnavii de diabet. Legea preventiei si depistarii precoce a diabetului a fost promulgata de presedinte. Astfel, 1,8 milioane de persoane care sufera de aceasta boala vulnerabila in fata infectiei cu COVID-19 vor avea mai multe sanse de izbanda pe campul de lupta. Avantajele oferite de noua lege a preventiei . continuă pe Playtech

Noua pensie aparuta in Romania. Cine va beneficia de legea semnata de Klaus Iohannis

In Romania a aparut de curand un nou tip de pensie, dar care nu este suficient de cunoscuta printre angajati, iar mai ales printre angajatori. Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus pentru Capital. ro, a anuntat ca va stimula acest tip de economisire pentru pensie, incepand cu anul 2021, iar asta inseamna ca tot mai multi .

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in tara

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni, 23 noiembrie, o sedinta la Palatul Cotroceni. Tema acestei sedinte a fost campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, problema de siguranta nationala. Mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in Romania La intalnire au participat si Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, Marcel Vela, ministrul .

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre vaccinare. I-a convocat, de urgenta

Klaus Iohannis a anuntat un mesaj de ultima ora despre vaccinare. Despre epidemia de coronavirus, presedintele Romaniei considera ca tara noastra se afla pe un platou in ceea ce priveste numarul de infectari cu coronavirus, ceea ce reprezinta motiv pentru un optimism moderat. Anuntul lui Klaus Iohannis despre programul de vaccinare. Este chestiune de securitate .

Klaus Iohannis: Vaccinarea anti-COVID se va face la locul de munca pentru personalul sanitar, centre mobile si centre drive-thru pentru restul populatiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Palatul Cotroceni, ca vaccinul anti-Covid a devenit speranta noastra de a ne reintoarce cat mai curand la o viata normala. Acesta a mai precizat locurile unde se.

Presedintele Klaus Iohannis, sedinta la Palatul Cotroceni pentru clarificarea tuturor aspectelor legate de vaccinarea anti-COVID. Vor participa ministrii Apararii, Sanatatii si de Interne

Luni, presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se intalneasca la Palatul Cotroceni, cu ministrii Sanatatii, Apararii si de Interne. Tema sedintei priveste stabilirea tuturor aspectelor cu privire la.

Klaus Iohannis a semnat decretul. Codul rutier a fost modificat. Ce trebuie facut urgent cu aceste vehicule

Informatii de ultima ora despre aceste vehicule. Codul utier a fost modificat dupa ce Klaus Iohannis a semnat decretul. Vehiculele care trebuie inmatriculate si inregistrate la RAR Codul Rutier a fost modificat dupa ce Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede ca vehiculele rutiere care se deplaseaza cu maxim 25 kmh sa fie inmatriculate si .

Klaus Iohannis, despre evolutia pandemiei: Avem motive pentru un optimism moderat

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat vineri ca evolutia datelor in ceea ce priveste pandemia de coronavirus ofera motive pentru un optimism moderat.

Klaus Iohannis: Datele ne arata ca avem motive pentru un optimism moderat Campania de vaccinare trebuie sa fie un succes si, ca atare, este o chestiune de securitate nationala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca, in urma ultimului bilant, avem motive de un optimist moderat, avand in vedere canu a crescut numarul de cazuri fata de zilele anterioare, semn ca.

De Ziua Internationala a Drepturilor Copilului, Klaus Iohannis se intalneste la Cotroceni cu reprezentanti ai ANDPDCA si ai Consiliului Tinerilor Institutionalizati

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste vienri, la Palatul Cotroceni, cu reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii ANDPDCA) si ai.

Klaus Iohannis a discutat cu liderii UE despre protocoalele de testare si vaccinul Covid-19

Klaus Iohannis a discutat in cadrul reuniunii Consiliului European, despre problemele cu care se confrunta statele membre UE in gestionarea pandemiei de Covid-19. Presedintele a spus ca exista probleme in stabilirea unor protocoale comune de testare Covid-19 si recunoastere a acestora intre statele membre UE, pentru a facilita libera circulatie. De asemenea, seful statului a precizat ca trebuie luate masuri pentru evitarea eventualelor deficiente care ar putea aparea in lantul de aprovizionare cu un vaccin impotriva Covid-19, conform Digi24.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )