Libnet.ro
UNICEF

20:45

Iohannis: Coruptia e cea mai mare problema de siguranta nationala. E nevoie de un proces de asanare morala a clasei politice (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis: Coruptia e cea mai mare problema de siguranta nationala. E nevoie de un proces de asanare morala a clasei politice (VIDEO)

Presedintele ales Klaus Iohannis, a afirmat, miercuri, ca in lupta anticoruptie este nevoie de o asanare morala a clasei politice. De foarte multa vreme se discuta despre marile scandaluri de coruptie,. continuă pe B1

Iohannis: Coruptia e, de departe, cea mai mare problema de siguranta nationala

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri dimineata, ca cea mai mare problema de siguranta nationala este coruptia. Trebuie sa intelegem ca o Romanie in care politicieni si oameni de afaceri se unesc pentru a devaliza bugetul public este o Romanie asasinata, a declarat Iohannis la conferinta Anti-corruption Sustainability in Romania organizata de Centrul Roman de Politici Europene CRPE).

Piata auto europeana in octombrie: Volkswagen Golf e lider, Polo are cea mai mare crestere, iar Peugeot 208 cea mai mare scadere

Piata auto europeana a inregistrat in luna octombrie din acest an o crestere de 7%, iar cel mai bine vandut model ramane Volkswagen Golf, potrivit datelor firmei de cercetare JATO. In acelasi timp, Volkswagen Polo este pe locul al doilea la vanzari si are cea mai mare crestere +27,7%), iar Peugeot 208 este masini din top 10 ale caror vanzari s-au prabusit cel mai mult -11,4%).

Cea mai mare firma de taxi din Brasov a facut bani grei folosind aparate de taxare masluite

Cea mai mare razie din istoria Brasovului, desfasurata marti, a scos la iveala faptul ca Martax, cea mai mare compania de taximetrie din Brasov a facut o evaziune de 5 milioane de lei. Metoda era una simpla: aparatele de taxat erau masluite.

FOTO: Cum arata cea mai mare rafinarie de PETROL din Europa, care se afla in RUSIA

Nizhnekamsk este un oras industrial rusesc, insa acesta este cunoscut in Europa pentru un lucru care iese, foarte clar, in evidenta in galeria foto de mai sus: aici se afla cea mai mare rafinarie de petrol si uzina chimica din Europa.

Facebook pierde teren in fata concurentilor. Tumblr, reteaua cu cea mai mare crestere in ultimele luni

Facebook continua sa fie reteaua de socializare cu cei mai multi utilizatori activi, 1,35 miliarde, insa cresterea numarului acestora a stagnat. Potrivit cifrelor furnizate de Global Web Index, reteaua cu cea.

TP-Link ramane lider: Are o cota de piata de patru ori mai mare decat locul doi

TP-Link este compania cu cea mai mare cota de piata, conform raportului trimestrial realizat de IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker) in trimestrul al doilea. TP-Link are o cota de piata globala de 49,25% si compania de pe locul al doilea are o cota de piata de 9,29%.

TONDACH Romania si-a desemnat castigatorii la Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperisuri, sectiunea acoperisuri clasice. Echipa Austriei, cea mai buna, romanii au deziluzionat

Saptamana trecuta s-a desfasurat concursul la sectiunea de acoperisuri clasice din cadrul celei de-a XXV-a editii a Campionatului Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperisuri gazduit la Romexpo in Pavilionul C3, fiind prima competitie de acest gen din tara noastra, . Campionatul este sub patronajul IFD International Federation for the Roofing Trade) iar organizarea acestei editii a fost asigurata de Asociatia Nationala a Montatorilor de Acoperisuri din Romania. Este de mentionat ca aceasta sectiune, al carei sponsor a fost TONDACH Romania, are o traditie indelungata in concurs si vizeaza cel mai important segment din piata, aici concurand si cel mai mare numar de echipe. De altfel, la aceasta editie nu mai putin de 13 echipe formate din doi membri cu varste de maximum 26 de ani si un mentor, cu rol consultativ) s-au aliniat in dimineata zilei de 20 noiembrie in fata stativelor puse la dispozitie de organizatori. echipa Austriei a fost cea castigatoare in timp ce de la echipe cu mare traditie ca Franta castigatoarea editiei precedente) se astepta mai mult.

Gaudeamus 2014: Numar record de vizitatori. Humanitas, Rao si Polirom, premiate. Cartea lui Iohannis, cea mai ravnita la targ

Trofeele Gaudeamus 2014 pentru edituri au fost castigate de Humanitas locul I), Rao locul al II-lea) si Polirom locul al III-lea), iar cea mai ravnita carte a targului, decisa prin votul publicului, a fost volumul autobiografic Pas cu Pas, de Klaus Iohannis, aparut la Curtea Veche.

TROFEE Cea mai ravnita carte la Gaudeamus a fost Pas cu pas al presedintelui Klaus Iohannis. Adevarul a primit Trofeul Gaudeamus

La decernarea trofeelor celei de a XXI-a editii a Targului de Carte, Adevarul a fost distins astazi, cu Trofeul Gaudeamus, prin Votul Publicului. Cea mai ravnita carte a publicului a fost Pas cu pas, al presedintelui Klaus Iohannis, volum editat de Curtea Veche.

TROFEE Cea mai ravnita carte la Gaudeamus a fost Pas cu pas a presedintelui Klaus Iohannis. Adevarul a primit Trofeul Gaudeamus

La decernarea trofeelor celei de a XXI-a editii a Targului de Carte, Adevarul a fost distins astazi, cu Trofeul Gaudeamus, prin Votul Publicului. Cea mai ravnita carte a publicului a fost Pas cu pas, al presedintelui Klaus Iohannis, volum editat de Curtea Veche.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )