Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cea mai mare firma de taxi din Brasov a facut bani grei folosind aparate de taxare masluite

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare firma de taxi din Brasov a facut bani grei folosind aparate de taxare masluite

Cea mai mare razie din istoria Brasovului, desfasurata marti, a scos la iveala faptul ca Martax, cea mai mare compania de taximetrie din Brasov a facut o evaziune de 5 milioane de lei. Metoda era una simpla: aparatele de taxat erau masluite. continuă pe Adevărul

FOTO: Cum arata cea mai mare rafinarie de PETROL din Europa, care se afla in RUSIA

Nizhnekamsk este un oras industrial rusesc, insa acesta este cunoscut in Europa pentru un lucru care iese, foarte clar, in evidenta in galeria foto de mai sus: aici se afla cea mai mare rafinarie de petrol si uzina chimica din Europa.

Piata auto europeana in octombrie: Volkswagen Golf e lider, Polo are cea mai mare crestere, iar Peugeot 208 cea mai mare scadere

Piata auto europeana a inregistrat in luna octombrie din acest an o crestere de 7%, iar cel mai bine vandut model ramane Volkswagen Golf, potrivit datelor firmei de cercetare JATO. In acelasi timp, Volkswagen Polo este pe locul al doilea la vanzari si are cea mai mare crestere +27,7%), iar Peugeot 208 este masini din top 10 ale caror vanzari s-au prabusit cel mai mult -11,4%).

Iohannis: Coruptia e, de departe, cea mai mare problema de siguranta nationala

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri dimineata, ca cea mai mare problema de siguranta nationala este coruptia. Trebuie sa intelegem ca o Romanie in care politicieni si oameni de afaceri se unesc pentru a devaliza bugetul public este o Romanie asasinata, a declarat Iohannis la conferinta Anti-corruption Sustainability in Romania organizata de Centrul Roman de Politici Europene CRPE).

Bugetul Senatului pentru 2015 - cu 5,45% mai mare decat cel din acest an, rectificat

Plenul Senatului a adoptat, luni, un buget de 109,4 milioane lei pentru aceasta Camera a Parlamentului, pentru anul 2015, mai mare cu 5,45% comparativ cu cel din acest an, rectificat, potrivit Agerpres.

Facebook pierde teren in fata concurentilor. Tumblr, reteaua cu cea mai mare crestere in ultimele luni

Facebook continua sa fie reteaua de socializare cu cei mai multi utilizatori activi, 1,35 miliarde, insa cresterea numarului acestora a stagnat. Potrivit cifrelor furnizate de Global Web Index, reteaua cu cea.

Iohannis: Coruptia e cea mai mare problema de siguranta nationala. E nevoie de un proces de asanare morala a clasei politice (VIDEO)

Presedintele ales Klaus Iohannis, a afirmat, miercuri, ca in lupta anticoruptie este nevoie de o asanare morala a clasei politice. De foarte multa vreme se discuta despre marile scandaluri de coruptie,.

Tarile cu cele mai multe femei in functii de conducere. Rusia lui Putin, tara cu cea mai mare crestere

Numarul femeilor angajate in sectorul public reprezinta aproape jumatate din totalul fortei de munca, insa la nivelul tarilor care fac parte din G20, femeile reprezinta 20% dintre cei cu functii de conducere. Pe primele trei pozitii se afla Canada,.

TP-Link ramane lider: Are o cota de piata de patru ori mai mare decat locul doi

TP-Link este compania cu cea mai mare cota de piata, conform raportului trimestrial realizat de IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker) in trimestrul al doilea. TP-Link are o cota de piata globala de 49,25% si compania de pe locul al doilea are o cota de piata de 9,29%.

Cel mai mare brad de Craciun din lume se va ridica in Germania. Are 45 de metri inaltime si va fi impodobit cu 48.000 de beculete

Cel mai mare brad de Craciun din lume de anul acesta il gasiti la targul sarbatorilor de iarna din Dortmund! Cel putin asa se lauda oficialii, care se mandresc cu un copac inalt de 45 de metri, decorat cu 48.

Senatul si-a aprobat un buget mai mare pentru 2015

Senatul si-a aprobat, luni, bugetul pentru anul 2015, mai mare decat cel din anul curent cu 9 milioane de lei, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )