Libnet.ro
UNICEF

11:00

Iohannis, la deschiderea unui tronson de autostrada: Nu am venit pentru festivisme. Va rog sa intelegeti de ce sunt aici!

Antena3 Antena3,
Iohannis, la deschiderea unui tronson de autostrada: Nu am venit pentru festivisme. Va rog sa intelegeti de ce sunt aici!

Aflat la deschiderea unui tronson de pe autostrada A3, presedintele Klaus Iohannis a dorit sa precizeze ca este acolo doar pentru a trage un semnal de alarma. Am venit pentru a da semnalul ca trebuie sa lucram mai repede, trebuie sa ne tinem de termene si trebuie sa avansam mult, mult mai repede cu lucrarile de infrastructura. continuă pe Antena3

Iohannis, la inaugurarea unui sector de autostrada: Nu am venit pentru festivisme, ci pentru a da semnalul ca trebuie sa lucram mai repede

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la inaugurarea sectorului de autostrada Iernut - Chetani, ca de fapt nu prea s-a vrut sa se dezvolte infrastructura, iar acum se vrea. el a precizat ca nu a venit pentru festivisme, ci pentru a da semnalul ca trebuie sa lucram mai repede si sa ne tinem de termene.

VIDEO Iohannis, la inaugurarea a 18 kilometri de autostrada: Nu am venit pentru festivisme si nu am venit pentru a incheia ceva

O portiune de aproximativ 18 kilometri intre Iernut si Chetani, parte a autostrazii Transilvania intre Targu Mures si Campia Turzii, a fost inaugurata vineri, in prezenta lui Klaus Iohannis, care a sustinut ca nu a venit pentru festivisme, ci pentru a da semnalul ca trebuie lucrat mai repede.

Turcia a inceput un studiu clinic de faza a 3-a al unui vaccin experimental chinez pentru noul coronavirus

Turcia a inceput miercuri un studiu clinic de faza a 3-a al unui vaccin experimental chinez pentru noul coronavirus, a declarat ministrul Sanatatii, Fahrettin Koca, intr-o conferinta de presa, transmite Reuters, conform news. ro.

Klaus Iohannis, la inaugurarea tronsonului Iernut-Chetani, din Autostrada Transilvania: Am venit pentru a da un semnal. Trebuie sa ne tinem de termene si sa avansam mult mai repede cu lucrarile de infrastructura (VIDEO)

Presedintele Klaus Ioahnis a fost prezent, vineri, la inaugurarea tronsonului Iernut-Chetani, din Autostrada Transilvania. Este vorba despre un tronson de 18 kilometri, din judetul Mures. Astfel, odata cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )