Libnet.ro
UNICEF

14:16

Iohannis, la inaugurarea unui sector de autostrada: Nu am venit pentru festivisme, ci pentru a da semnalul ca trebuie sa lucram mai repede

Adevărul Adevărul,
Iohannis, la inaugurarea unui sector de autostrada: Nu am venit pentru festivisme, ci pentru a da semnalul ca trebuie sa lucram mai repede

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la inaugurarea sectorului de autostrada Iernut - Chetani, ca de fapt nu prea s-a vrut sa se dezvolte infrastructura, iar acum se vrea. el a precizat ca nu a venit pentru festivisme, ci pentru a da semnalul ca trebuie sa lucram mai repede si sa ne tinem de termene. continuă pe Adevărul

VIDEO Iohannis, la inaugurarea a 18 kilometri de autostrada: Nu am venit pentru festivisme si nu am venit pentru a incheia ceva

O portiune de aproximativ 18 kilometri intre Iernut si Chetani, parte a autostrazii Transilvania intre Targu Mures si Campia Turzii, a fost inaugurata vineri, in prezenta lui Klaus Iohannis, care a sustinut ca nu a venit pentru festivisme, ci pentru a da semnalul ca trebuie lucrat mai repede.

Iohannis, la deschiderea unui tronson de autostrada: Nu am venit pentru festivisme. Va rog sa intelegeti de ce sunt aici!

Aflat la deschiderea unui tronson de pe autostrada A3, presedintele Klaus Iohannis a dorit sa precizeze ca este acolo doar pentru a trage un semnal de alarma. Am venit pentru a da semnalul ca trebuie sa lucram mai repede, trebuie sa ne tinem de termene si trebuie sa avansam mult, mult mai repede cu lucrarile de infrastructura.

Turcia a inceput un studiu clinic de faza a 3-a al unui vaccin experimental chinez pentru noul coronavirus

Turcia a inceput miercuri un studiu clinic de faza a 3-a al unui vaccin experimental chinez pentru noul coronavirus, a declarat ministrul Sanatatii, Fahrettin Koca, intr-o conferinta de presa, transmite Reuters, conform news. ro.

Klaus Iohannis, la inaugurarea tronsonului Iernut-Chetani, din Autostrada Transilvania: Am venit pentru a da un semnal. Trebuie sa ne tinem de termene si sa avansam mult mai repede cu lucrarile de infrastructura (VIDEO)

Presedintele Klaus Ioahnis a fost prezent, vineri, la inaugurarea tronsonului Iernut-Chetani, din Autostrada Transilvania. Este vorba despre un tronson de 18 kilometri, din judetul Mures. Astfel, odata cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )