Libnet.ro
UNICEF

20:45

KLAUS IOHANNIS, DESPRE PENSII: CCR a constatat ca Parlamentul nu poate lua decizii care pun in dificultate finantele

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS, DESPRE PENSII: CCR a constatat ca Parlamentul nu poate lua decizii care pun in dificultate finantele

Presedintele Klaus Iohannis a criticat intentia social democratilor de a face modificari la rectificarea bugetara, astfel incat punctul de pensie sa se mareasca cu 40%, subliniind ca, potrivit Curtii Constitutionale, in Parlament nu se pot lua decizii care pun in dificultate finantele publice ale tarii. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, despre tensiunile din Marea Mediterana: Ne ingrijoreaza. Orice diferente se rezolva pe cale diplomatica si in niciun caz prin inarmari

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, escaladarea tensiunilor din Marea Mediterana, intre Turcia si Grecia, este ingrijoratoare. Seful statului este de.

Klaus Iohannis, despre cresterea punctului de pensie cu 14%: Statul poate sa plateasca numai atat cat este la dispozitie, si nu mai mult (VIDEO)

Intrebat ce crede despre faptul ca social-democratii au anuntat ca intentioneaza ca la dezbaterea rectificarii bugetare din Parlament sa elimine articolul din OUG care prevede majorarea pensiilor cu 14% si ca.

Klaus Iohannis, despre ligitatia privind mastile sanitare: Cu siguranta se gasesc solutii (VIDEO)

Intrebat despre responsabilitate autoritatilor si ce vor face acestea, avand in vedere ca firma care a castigat licitatia pentru livrarea mastilor sanitare, a anuntat ca nu poate livra toate mastile la ti.

Klaus Iohannis, despre licitatia privind mastile sanitare: Cu siguranta se gasesc solutii (VIDEO)

Intrebat despre responsabilitate autoritatilor si ce vor face acestea, avand in vedere ca firma care a castigat licitatia pentru livrarea mastilor sanitare, a anuntat ca nu poate livra toate mastile la ti.

KLAUS IOHANNIS: Am asistat luni la o situatie care a frizat ridicolul in Parlamentul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca motiunea de cenzura initiata de PSD a inregistrat un esec previzibil si lamentabil, el exprimandu-si speranta ca social-democratii vor intelege ca politica nu se poate face urmarind doar mize marunte de partid.

KLAUS IOHANNIS: Eu tot timpul am cerut romanilor sa voteze oameni responsabili

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, referindu-se la traseismul politic inaintea alegerilor locale de la finalul lunii septembrie, ca mereu a cerut romanilor sa voteze oameni responsabili.

ROBERT CAZANCIU, CATRE KLAUS IOHANNIS: Faceti apel la PNL, sa nu fuga din Parlament, sa-si asume cu demnitate infrangerea

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, ii solicita sefului statului, Klaus Iohannis, sa faca apel la deputatii si senatorii PNL sa nu fuga din Parlament si sa-si asume cu demnitate infrangerea.

KLAUS IOHANNIS: Vreau sa remarc eforturile facute de profesorii de limba romana din afara tarii

Presedintele Klaus Iohannis remarca, in mesajul transmis, astazi, de Ziua Limbii Romane, efortul profesorilor din afara tarii care transmit noilor generatii radacinile mostenite din trecut si ii ajuta sa se defineasca cultural si spiritual.

Care este mancarea favorita a lui Klaus Iohannis. Putini stiau asta despre presedintele Romaniei

Klaus Iohannis este discret in ceea ce priveste viata personala. Cele mai multe dezvaluiri despre el le-a facut doar in perioada in care era candidat. Klaus Iohannis prefera mancarurile simple. Preparatul favorit al presedintelui Romaniei Presedintele Romaniei a fost intrebat in anul 2014, in cadrul unui interviu la PRO TV, care este mancarea lui preferata.

Presedintele Klaus Iohannis: PSD incearca doar sa saboteze si sa impiedice efortul urias in lupta cu epidemia. Nu isi poate stapani setea de putere. Motiunea de cenzura, neavenita (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o conferinta de presa in care a abordat mai multe subiecte importante de pe agenda publica. Dupa ce a vorbit despre epidemie si atitudinea PSD pe fondul crizei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )