Libnet.ro
UNICEF

16:01

Iohannis, despre acuzatia ca Romania a blocat negocierile pentru Brexit: O prostie!

B1 B1,
Iohannis, despre acuzatia ca Romania a blocat negocierile pentru Brexit: O prostie!

Klaus Iohannis a respins informatiile aparute in presa britanica potrivit carora Romania, Germania si Franta ar cere blocarea negocierilor pentru Brexit, pana la un acord pe tema drepturilor. continuă pe B1

Iohannis, despre acuzatia ca Romania a blocat negocierile pentru Brexit: O prostie!

Klaus Iohannis a respins informatiile aparute in presa britanica potrivit carora Romania, Germania si Franta ar cere blocarea negocierilor pentru Brexit, pana la un acord pe tema drepturilor.

Romania a blocat negocierile pentru Brexit. Unde au ajuns discutiile

Romania, alaturi de Germania si Franta, a blocat negocierile privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Cele trei tari spun ca nu exista progrese suficiente in privinta.

The Times: Romania ACUZATA ca a blocat negocierile pentru Brexit. Pe surse, MAE neaga...

Romania, alaturi de Franta si Germania, a blocat negocierile privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, sustine cotidianul britanic The Times, care citeaza surse de la Bruxelles. Informatia,.

Iohannis: Romania nu a blocat si nu va bloca negocierile pentru Brexit. Este o prostie!

Presedintele Klaus Iohannis a respins, joi, informatiile aparute in presa britanica potrivit carora Romania, Germania si Franta ar cere blocarea negocierilor pentru Brexit. Este o prostie.

Negocierile pentru Brexit, la punctul mort: Ambele parti sustin ca mingea e in terenul celeilalte

Negocierile privind Brexitul par sa fi intrat intr-un punct mort, fiecare tabara trimitand mingea in terenul celeilalte, in prima zi a celei de-a cincea runde de discutii, la Bruxelles, scrie AFP.

Presedintele Iohannis nega informatia ca Romania ar bloca negogierile privind Brexit

Negociatorul principal al UE pentru Brexit, Michel Barnier, a cerut statelor membre ale UE sa-i dea permisiunea de a incepe discutiile cu Marea Britanie asupra viitoarelor relatiilor comerciale, in ciuda opozitiei unora dintre tarile comunitare, intre acestea Germania, Franta si Romanie, scrie The Times. Presedintele Klaus Iohannis a negat, astazi, informatia ca Bucurestiul ar bloca negocierile dintre Bruxelles si Londra.

Presa: Romania a blocat negocierile UE cu Marea Britanie pentru Brexit

Romania, alaturi de Franta si de Germania, a blocat negocierile dintre UE si Marea Britanie pe tema Brexit, informeaza ziarul britanic The Times.

VIDEO Klaus Iohannis, reactie dupa articolul din Times: Romania nu blocheaza negocierea pentru Brexit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca Romania nu a blocat niciodata vreo negociere a Marii Britanii pentru iesirea din Uniunea Europeana, asa cum a scris publicatia The Times.

Negocieri pentru Brexit. Theresa May: Mingea este in terenul UE

Premierul britanic, Theresa May, va lansa un apel liderilor Uniunii Europene sa dea dovada de flexibilitate65506; in negocierile privind Brexit care se reiau luni, apreciind ca, in prezent, mingea este in terenul lor, scrie AFP.

Klaus Iohannis, despre apropierea dintre Romania si grupul de la Visegrad: Nu este realista

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este de parere ca o apropiere intre Romania si grupul de la Visegrad nu este realista. Seful statului a spus ca afirmatiile unor politicieni.

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2793 seconds )