Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presa: Romania a blocat negocierile UE cu Marea Britanie pentru Brexit

România Liberă România Liberă,
Presa: Romania a blocat negocierile UE cu Marea Britanie pentru Brexit

Romania, alaturi de Franta si de Germania, a blocat negocierile dintre UE si Marea Britanie pe tema Brexit, informeaza ziarul britanic The Times. continuă pe România Liberă

Romania a blocat negocierile pentru Brexit. Unde au ajuns discutiile

Romania, alaturi de Germania si Franta, a blocat negocierile privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Cele trei tari spun ca nu exista progrese suficiente in privinta.

Donald Tusk ameninta Marea Britanie ca UE va deveni mai dura in negocierile pe tema Brexit

Uniunea Europeana va trebui sa reanalizeze strategia privind Brexit daca Marea Britanie nu isi va imbunatati semnificativ propunerile adresate Bruxellesului, afirma presedintele Consiliului European, Donald Tusk, citat de site-ul agentiei Reuters.

Marea Britanie, posibil sa adere la NAFTA daca nu obtine un acord comercial cu UE

Marea Britanie ar putea sa se alature Acordului Nord-American de Comert Liber NAFTA), ce reuneste in prezent SUA, Canada si Mexic, in cazul in care Uniunea Europeana refuza sa incheie cu Londra un acord comercial post-Brexit, a relatat ieri cotidianul britanic The Telegraph, citat de Reuters, potrivit Agerpres.

Donald Trump va face o vizita in Marea Britanie, dar nu se va intalni cu regina

Presedintele SUA, Donald Trump, va efectua o vizita in Marea Britanie la inceputul anului 2018, dar nu va avea nicio intalnire cu regina Elisabeta a II-a, afirma miercuri surse oficiale citate de publicatia Evening Standard.

Romanii din Marea Britanie muncesc mai mult dar castiga mai putin |ANALIZA DW

Veniturile medii ale romanilor din Marea Britanie sunt mai mici decat cele ale britanicilor, iar majoritatea romanilor lucreaza in meserii sub calificarile lor, rele: Concluziile unui raport din Londra nu sunt prea optimiste.

Romanii din Marea Britanie muncesc mai mult, dar castiga mai putin |ANALIZA DW

Veniturile medii ale romanilor din Marea Britanie sunt mai mici decat cele ale britanicilor, iar majoritatea romanilor lucreaza in meserii sub calificarile lor, rele: Concluziile unui raport din Londra nu sunt prea optimiste.

Brexit. A cincea runda de necocieri UE-Marea Britanie, pe fondul unui contex politic dificil la Londra

Cea de a cincea runda de negocieri cu privire la Brexit incepe luni, iar mingea se afla de-acum in campul UE, potrivit premierului britanic Theresa May, ale carei dificultati pe plan intern ii ingrijoreaza pe europeni, relateaza AFP.

Brexit. A cincea runda de negocieri UE-Marea Britanie, pe fondul unui context politic dificil la Londra

Cea de-a cincea runda de negocieri cu privire la Brexit incepe luni, iar mingea se afla de-acum in campul UE, potrivit premierului britanic Theresa May, ale carei dificultati pe plan intern ii ingrijoreaza pe europeni, relateaza AFP.

Negocierile pentru Brexit, la punctul mort: Ambele parti sustin ca mingea e in terenul celeilalte

Negocierile privind Brexitul par sa fi intrat intr-un punct mort, fiecare tabara trimitand mingea in terenul celeilalte, in prima zi a celei de-a cincea runde de discutii, la Bruxelles, scrie AFP.

Negocieri pentru Brexit. Theresa May: Mingea este in terenul UE

Premierul britanic, Theresa May, va lansa un apel liderilor Uniunii Europene sa dea dovada de flexibilitate65506; in negocierile privind Brexit care se reiau luni, apreciind ca, in prezent, mingea este in terenul lor, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )