Libnet.ro
UNICEF

17:45

Iohannis, despre cazul judecatorului CCR Petre Lazaroiu: Nu exista nicio presiune asupra unui judecator

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, despre cazul judecatorului CCR Petre Lazaroiu: Nu exista nicio presiune asupra unui judecator

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, referitor la intalnirea dintre consilierul prezidential Simina Tanasescu si judecatorul CCR, Petre Lazaroiu, ca nu a exista nicio presiune asupra acestuia, iar pozitia Administratiei Prezidentiale a fost foarte clara in acest sens. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, despre presiunile asupra judecatorului CCR Petre Lazaroiu: Nu a fost vorba de asa ceva (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu exista niciun fel de presiune din partea sa asupra judecatorului CCR Petre Lazaroiu care a dezvaluit recent ca a avut o discutie cu consiliera.

Consilierul prezidential Simina Tanasescu, prima reactie dupa ce a fost acuzata ca a facut presiuni asupra judecatorului CCR Petre Lazaroiu

Administratia Prezidentiala a fost implicata intr-un scandal, dupa ce conislierul prezidential Simina Tanasescu a avut o intalnire cu judecatorul CCR Petre Lazaroiu in care ar fi facut presiuni asupra.

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu, replica dura pentru Klaus Iohannis: Nu mai am nicio indoiala

Schimb de replici intre judecatorul CCR Petre Lazaroiu si Klaus Iohannis. Presedintele a declarat, marti, ca nu exista niciun fel de presiune din partea sa asupra judecatorului, care a dezvaluit recent ca.

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu il contrazice pe Klaus Iohannis. Simina Tanasescu mi-a aratat alta sesizare

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a vorbit, marti, in emisiunea Sinteza zilei, despre afirmatiile presedintelui Romaniei. Klaus Iohannis a negat marti ca Simina Tanasescu, consiliera sa, ar fi facut vr.

Klaus Iohannis recunoaste ca stia de intalnirea consilierului sau cu judecatorul CCR Petre Lazaroiu

Klaus Iohannis a negat marti ca Simina Tanasescu, consiliera sa, ar fi facut vreo presiune in cadrul discutiei purtate cu judecatorul CCR Petre Lazaroiu, dar a recunoscut ca stia ca aceasta va lua legatura.

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu iese la RAMPA:Am fost interceptat! Ma uitam in fiecare dimineata ca sa vad mascatii

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a facut o serie de marturisiri care zguduie justitia din Romania! Acesta a declarat ca a fost interceptat, fiind informat inainte despre aceasta actiunet, fara sa spuna cine.

Marturisirea-soc pe care i-a facut-o lui Mihai Gadea judecatorul CCR Petre Lazaroiu

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a marturisit, duminica, in Editia speciala moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea ca nu a votat niciodata PSD si ca la alegerile prezidentiale optiunea sa a fost Klaus.

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu il acuza pe Klaus Iohannis de minciuna: Simina Tanasescu mi-a aratat alta sesizare

Petre Lazaroiu, judecatorul CCR implicat in scandalul privind depasirea mandatului constitutional, il acuza pe Klaus Iohannis de minciuna. Acesta afirma ca Administratia Prezidentiala a prezentat marti o .

CCR a decis. Va sesiza Comisia de la Venetia in cazul presiunilor asupra judecatorului Petre Lazaroiu

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a declarat, duminica, la Antena 3, ca CCR va sesiza Comisia de la Venetia in cazul presiunilor facute asupra sa, dupa intalnirea pe care a avut-o cu consilierul prezidential.

Petre Lazaroiu, judecator CCR care acuza presiuni asupra sa: Eu l-am votat pe Iohannis. Nu am votat niciodata cu PSD. Comisia de la Venetia va fi sesizata luni

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu, care a acuzat presiuni din partea Cotroceniului prin consilierul prezidential Simina Tanasescu, spune ca i-a transmis acesteia ca judecatorii CCR sunt pusi sa apere Constitutia, nu sa faca jocuri politice, iar legat de optiunile sale politice, l-a votat pe Iohannis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )