Libnet.ro
UNICEF

18:30

Klaus Iohannis, despre presiunile asupra judecatorului CCR Petre Lazaroiu: Nu a fost vorba de asa ceva (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre presiunile asupra judecatorului CCR Petre Lazaroiu: Nu a fost vorba de asa ceva (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu exista niciun fel de presiune din partea sa asupra judecatorului CCR Petre Lazaroiu care a dezvaluit recent ca a avut o discutie cu consiliera. continuă pe B1

Consilierul prezidential Simina Tanasescu, prima reactie dupa ce a fost acuzata ca a facut presiuni asupra judecatorului CCR Petre Lazaroiu

Administratia Prezidentiala a fost implicata intr-un scandal, dupa ce conislierul prezidential Simina Tanasescu a avut o intalnire cu judecatorul CCR Petre Lazaroiu in care ar fi facut presiuni asupra.

Iohannis, despre cazul judecatorului CCR Petre Lazaroiu: Nu exista nicio presiune asupra unui judecator

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, referitor la intalnirea dintre consilierul prezidential Simina Tanasescu si judecatorul CCR, Petre Lazaroiu, ca nu a exista nicio presiune asupra acestuia, iar pozitia Administratiei Prezidentiale a fost foarte clara in acest sens.

Klaus Iohannis, despre numirea lui Felix Banila la conducerea: Decizia de ULTIM MOMENT a presedintelui (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a asigurat pe procurorii DIICOT ca le va raspunde la scrisoarea prin care i-au cerut sa nu-l numeasca pe Felix Banila sef al Directiei. Raspunsul pe care il am o sa-l.

Klaus Iohannis, despre nominalizarea lui Gabriel Vlase la sefia SIE: A fost fix propunerea mea. Nu am avut niciun fel de discutie cu PSD pe aceasta tema

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca l-a nominalizat pe Gabriel Vlase la conducerea SIE bazand-se pe experienta si expertiza acestuia si ca nu s-a consultat cu reprezentantii PSD ianinte de a lua.

Klaus Iohannis, despre nominalizarea lui Gabriel Vlase la sefia SIE: A fost fix propunerea mea. Nu am avut niciun fel de discutie cu PSD pe aceasta tema (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca l-a nominalizat pe Gabriel Vlase la conducerea SIE bazand-se pe experienta si expertiza acestuia si ca nu s-a consultat cu reprezentantii PSD ianinte de a lua.

CCR sesizeaza Comisia de la Venetia privind presiunile asupra judecatorului Petre Lazaroiu

Judecatorul Petre Lazaroiu a anuntat ca CCR va sesiza Comisia de la Venetia privind presiunile referitoare la subiectul revocarii sale. Maine sesizam Comisia de la Venetia pe aceasta chestiune. Domnul Morar m-a.

Radu Banciu: Klaus Iohannis continua sa citeasca motivarea CCR ca o femeie dupa ce isi cumpara o masina de spalat (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu intarzierea presedintelui Klaus Iohannis de a anunta decizia privind revocarea lui Kovesi in contextul in care a anuntat ca va citit.

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu, replica dura pentru Klaus Iohannis: Nu mai am nicio indoiala

Schimb de replici intre judecatorul CCR Petre Lazaroiu si Klaus Iohannis. Presedintele a declarat, marti, ca nu exista niciun fel de presiune din partea sa asupra judecatorului, care a dezvaluit recent ca.

CCR a decis. Va sesiza Comisia de la Venetia in cazul presiunilor asupra judecatorului Petre Lazaroiu

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a declarat, duminica, la Antena 3, ca CCR va sesiza Comisia de la Venetia in cazul presiunilor facute asupra sa, dupa intalnirea pe care a avut-o cu consilierul prezidential.

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu il contrazice pe Klaus Iohannis. Simina Tanasescu mi-a aratat alta sesizare

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a vorbit, marti, in emisiunea Sinteza zilei, despre afirmatiile presedintelui Romaniei. Klaus Iohannis a negat marti ca Simina Tanasescu, consiliera sa, ar fi facut vr.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2326 seconds )