Libnet.ro
UNICEF

22:45

Iohannis, despre decizia CCR pe tema revocarii sefei DNA: Voi astepta motivarea, voi citi si voi actiona in consecinta

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre decizia CCR pe tema revocarii sefei DNA: Voi astepta motivarea, voi citi si voi actiona in consecinta

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri, ce va face in cazul in care Curtea Constitutionala CCR) decide ca exista un conflict Guvern-Presedinte in privinta revocarii sefei DNA, el raspunzand ca va astepta motivarea, o va citi si va actiona in consecinta. continuă pe Adevărul

Iohannis, despre decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: Voi citi motivatia si voi actiona in consecinta (VIDEO)

Curtea Constitutionala a decis miercuri ca exista un conflict intre puteri in cazul respingerii de catre seful statului a solicitare de revocare a sefei DNA. Cu putin timp inainte de anuntul.

FOTO Sute de timisoreni au iesit in strada dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Decizia CCR prin care Klaus Iohannis e obligat sa o demita pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi a scos sute de oameni in strada la Timisoara.

FOTO VIDEO Sute de timisoreni au iesit in strada dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Decizia CCR prin care Klaus Iohannis e obligat sa o demita pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi a scos sute de oameni in strada la Timisoara.

LIVEVIDEO TEXT Protest n Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA / Circa 600 de oameni n piata

Un protest a fost anuntat miercuri in Bucuresti, de la ora 16. 00, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!----------------19:45 Circa 1. 000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei19:20 Numarul protestatarilor a ajuns la circa 60019:00 Peste 400 de persoane. Lumea scandeaza: Pensii!, CCR, ciuma rosie! sau PSD si FSN, s-au bagat in CCR. 18:45 Circa 300 de persoane in acest moment. Oamenii scandeaza: Hotilor! Hotilor! si Sobolanii!18:30 in jur de 200 de protestatari sunt acum in Piata Victoriei.

LIVEVIDEO TEXT Protest n Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA / Peste 2.000 de oameni n piata / Circulatia a fost oprita / mbrnceli ntre jandarmi si protestatari

Peste 2. 000 de oameni protesteaza, miercuri seara, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!----------------21. 51: Cateva sute de persoane protesteaza in Timisoara si Sibiu21. 47: Se striga Demisia si CCR sluga PSD21. 37: Peste 2. 000 sunt acum in fata Guvernului. 28: Protestatarii s-au asezat pe asfalt in timp ce jandarmii incearca sa ii impinga inapoi de pe carosabil21. 26: Oamenii au intrat pe carosabil in fata Guvernului. Oamenii s-au imbrancit cu jandarmii. Circulatia a fost oprita21:15 Sunt circa 1. 800 de persoane in Piata. Se striga Dictatorii, dictatorii! si Penalii! Penalii!21. 04Oamenii din Piata au aprins lanternele telefoanelor21:00 Peste 1. 500 de oameni sunt in Piata Victoriei20:20 Circa 1. 300 de persoane in Piata. Lumea striga Hotii, hotii! si CCR, sluga PSD19:20 Numarul protestatarilor a ajuns la circa 60018:30 in jur de 200 de protestatari sunt acum in Piata Victoriei.

LIVEVIDEO TEXT Protest n Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA / Circa 1.300 de oameni n piata

Un protest a fost anuntat miercuri in Bucuresti, de la ora 16. 00, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!----------------20:20 Circa 1. 300 de persoane in Piata. Lumea striga Hotii, hotii! si CCR, sluga PSD19:20 Numarul protestatarilor a ajuns la circa 60018:30 in jur de 200 de protestatari sunt acum in Piata Victoriei.

LIVEVIDEO TEXT Protest n Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA / Peste 2.000 de oameni au fost n piata / Circulatia a fost oprita / mbrnceli ntre jandarmi si protestatari

Peste 2. 000 de oameni au protestat, miercuri seara, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!----------------23:00 in Piata mai sunt in jur de 200 de oameni. 22:25 Numarul oamenilor continua sa scada treptat. Se scandeaza Codruta, Codruta22:15 Multimea e rasfirata in fata Guvernului, pe trotuar, pe benzile de circulatie si in mijlocul pietii. Multimea striga Analfabeta, analfabeta! la adresa Vioricai Dancila. Apoi : Demisia!. Numarul oamenilor a mai scazut, sunt sub 2. 000 de oameni acum. Dubitele jandarmilor s-au retras, multimea e mai linistita si spiritele s-au mai calmat21. 51: Cateva sute de persoane protesteaza in Timisoara si Sibiu21. 47: Se striga Demisia si CCR sluga PSD21. 37: Peste 2. 000 sunt acum in fata Guvernului. 28: Protestatarii s-au asezat pe asfalt in timp ce jandarmii incearca sa ii impinga inapoi de pe carosabil21. 26: Oamenii au intrat pe carosabil in fata Guvernului. Oamenii s-au imbrancit cu jandarmii. Circulatia a fost oprita.

VIDEO Protest n Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA / Circa 300 de oameni n piata

Un protest a fost anuntat miercuri in Bucuresti, de la ora 16. 00, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!----------------18:45 Circa 300 de persoane in acest moment. Oamenii scandeaza: Hotilor! Hotilor! si Sobolanii!18:30 in jur de 200 de protestatari sunt acum in Piata Victoriei.

VIDEO FOTO Protest n Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA / Peste 2.000 de oameni au fost n piata/ mbrnceli ntre jandarmi si protestatari

Peste 2. 000 de oameni au protestat, miercuri seara, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!HotNews. ro a transmis livetext protestul.

VIDEO FOTO Peste 2.000 de oameni au protestat n Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA / mbrnceli ntre jandarmi si protestatari

Peste 2. 000 de oameni au protestat, miercuri seara, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!HotNews. ro a transmis livetext protestul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )