Libnet.ro
UNICEF

07:15

Iohannis, despre dosarul Black Cube: Fara echivoc, Presedintia si presedintele nu au fost implicati in aceasta actiune

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, despre dosarul Black Cube: Fara echivoc, Presedintia si presedintele nu au fost implicati in aceasta actiune

Klaus Iohannis a negat vineri, la Bruxelles, orice implicare a sa sau a Administratiei Prezidentiale in scandalul Black Cube, caracterizand drept caraghioase acuzatiile aduse Serviciului Roman de Informatii, care nu numai ca nu a protejat actiunea, ba a contribuit decisiv la prinderea infractorilor. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea cere audierea lui Klaus Iohannis in dosarul Black Cube: Mi se pare foarte grav ca seful statului sa foloseasca acest tip de operatiune, profund ilegala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis spune ferm ca administratia prezidentiala nu are niciun fel de amestec in scandalul Black Cube. Seful statului catalogheaza drept caraghioase informatiile potrivit carora firma.

Precizari DIICOT: Adresa de email CUCUVEAUA MOV, despre care Ghita spune ca apartine lui Kovesi, nu apare in dosarul Black Cube

Daniel Horodniceanu, seful DIICOT a declarat joi ca adresa de e-mail pe care Sebastian Ghita a mentionat-o ca apartinand Codrutei Kovesi nu apare in dosarul Black Cube. Pana in.

Seful DIICOT confirma oficial ca Sebastian Ghita minte. Daniel Horodniceanu: Adresa de e-mail cucuveaua mov nu apare in dosarul Black Cube

Adresa de e-mail cucuveauamov@gmail. com, despre care deputatul Sebastian Ghita a sustinut ca ar fi fost folosita de sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), nu apare in dosarul Black Cube, a declarat, joi, seful Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Daniel Horodniceanu.

Dragnea sustine ca Iohannis trebuia chemat la DIICOT, daca informatiile despre implicarea lui in dosarul Black Cube sunt reale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca, in cazul in care informatiile aparute in presa privind implicarea sefului statului in cazul Black Cube sunt reale, Klaus Iohannis ar fi trebuit, pana acum, sa fie chemat la audieri la DIICOT.

Stiripesurse.ro: Agentii Black Cube care au spionat-o pe Kovesi aveau autorizare de la SRI

Portalul stiripesurse. ro sustine ca a intrat in posesia unui document din care ar reiesi ca agentii companiei de intelligence Black Cube, anchetati la Bucuresti pentru o actiune de spionare a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, ar fi avut autorizare speciala, de la Serviciul Roman de Informatii.

Agentii Black Cube ar fi urmat sa functioneze ca celula a SRI. Martor: Misiunea acestora, autorizata de la cel mai inalt nivel

Misiunea agentilor israelieni ai Black Cube era autorizata de la cel mai inalt nivel, iar acestia urmau sa functioneze in cadrul unei celule a SRI. Informatia apare intr-un document publicat de.

Klaus Iohannis: Presedintele si Presedintia nu au fost implicate in absolut niciun fel in actiunea Black Cube, nici formal, nici informal. Nu exista institutie din Romania care a protejat infractori (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bruxelles, la fianalul Consiliului European, ca Presedintia nu a fost in niciun moment implicata in.

Presedintele Klaus Iohannis, despre acuzatia ca SRI ar fi autorizat actiunea Black Cube: Nu exista institutie din Romania care sa protejeze infractorii. Asa ceva nu se poate. Horodniceanu sa lamureasca definitiv aceasta speta

In cadrul conferintei de presa din cadrul summitului Consiliului European, presedintele Klaus Iohannis a calificat acuzatiile aduse SRI drept caraghioase si a cerut implicarea sefului DIICOT, Daniel Horodniceanu.

Iohannis, despre cererea lui Tariceanu ca parlamentarii sa nu mai voteze solicitarile DNA: Cu acest individ ne-am lamurit. Vrea sa scape de justitie (VIDEO)

Atac fara precedent al presedintelui Klaus Iohannis la adresa lui Calin Popescu Tariceanu. Rugat sa-si spuna parerea in legatura cu propunerea sefului Senatului ca parlamentarii sa nu se mai pronunse.

Iohannis, despre cererea lui Tariceanu ca parlamentarii sa nu mai voteze solicitarile DNA: Cu acest INDIVID ne-am lamurit. Vrea sa scape de justitie (VIDEO)

Atac fara precedent al presedintelui Klaus Iohannis la adresa lui Calin Popescu Tariceanu. Rugat sa-si spuna parerea in legatura cu propunerea sefului Senatului ca parlamentarii sa nu se mai pronunse.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )