Libnet.ro
UNICEF

05:45

Iohannis, despre Elie Wiesel: Un mare spirit care s-a opus tiraniei si a militat neobosit pentru cauza celor defavorizati

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre Elie Wiesel: Un mare spirit care s-a opus tiraniei si a militat neobosit pentru cauza celor defavorizati

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannism a transmis, duminica, un mesaj de condoleante la incetarea din viata a lui Elie Wiesel, afirmand ca acesta a fost un mare spirit care s-a opus tiraniei si a militat neobosit pentru cauza celor defavorizati si, prin disparitia sa, am pierdut una dintre vocile cele mai puternice impotriva urii. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre Elie Wiesel: Tara in care s-a nascut ii onoreaza, cu deplin respect, memoria

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis duminica un mesaj de condoleante la incetarea din viata a lui Elie Wiesel, subliniind ca acesta va ramane in constiinta umanitatii ca.

Iohannis, despre Elie Wiesel: Am pierdut una din vocile puternice impotriva negationismului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, intr-un mesaj de condoleante, la moartea lui Elie Wiesel, ca Romania ii onoreaza memoria si pierde una din vocile puternice impotriva uitarii si negationismului.

Klaus Iohannis: Elie Wiesel va ramane in constiinta umanitatii ca un mare spirit care s-a opus tiraniei si a militat neobosit pentru cauza celor defavorizati

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj de condoleante la incetarea din viata a scriitorului Elie Wiesel. Seful statului arata ca Elie Wiesel a fost una dintre personalitatile cele mai influente, folosindu-si aceasta forta pemtru a propovadui pacea si ca va ramane in constiinta umanitatii ca un mare spirit care s-a opus tiraniei si a militat neobosit pentru cauza celor defavorizati.

Scriitorul Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a incetat din viata

ACTUALIZARE 14:35 Barack Obama: Elie Wiesel a fost constiinta lumii Scriitorul si filosoful Elie Wiesel, supravietuitor al Holocaustului, a fost constiinta lumii si un memorial viu care a obligat umanitatea sa actioneze in fata suferintei, a transmis presedintele american Barack Obama, dupa anuntul privind decesul laureatului Premiului Nobel pentru Pace, potrivit DPA. *ACTUALIZARE 13:40 Aurel Vainer: Elie Wiesel, ne-a lasat datoria de a conserva memoria Holocaustului *ACTUALIZARE 13:30 Ion Iliescu: Omul Wiesel ne-a parasit, opera sa ramane si ea lucreaza pentru o lume mai buna *ACTUALIZARE 12:05 Dacian Ciolos: Elie Wiesel a fost un mesager al umanitatii si o voce neobosita impotriva violentei, opresiunii si rasismului *ACTUALIZARE 12:00 MAE: Elie Wiesel, rol important in asumarea responsabilitatii si a istoriei nationale din perspectiva tragediei Holocaustului *ACTUALIZARE 11:30 Klaus Iohannis: Lectia de viata pe care a oferit-o Elie Wiesel omenirii va fi pentru noi o sursa de inspiratie morala.

Scriitorul Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a incetat din viata

ACTUALIZARE 11:30 Klaus Iohannis: Lectia de viata pe care a oferit-o Elie Wiesel omenirii va fi pentru noi o sursa de inspiratie morala Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj de condoleante la incetarea din viata a scriitorului Elie Wiesel, in care subliniaza ca inalta lectie de viata pe care a oferit-o acesta omenirii va fi o sursa de inspiratie morala. ------ Scriitorul si activistul politic american de origine romana Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a decedat la varsta de 87 de ani, informeaza presa israeliana.

Scriitorul Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a murit

Scriitorul si activistul politic american originar din Romania Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a decedat la varsta de 87 de ani, informeaza Mediafax citand presa israeliana. Supravietuitor al Holocaustului, Elie Wiesel a scris pe larg despre conditiile de incarcerare in lagarele naziste si, in anul 1986, i-a fost acordat Premiul Nobel pentru Pace, Comitetul norvegian salutand activitatile concrete pentru cauza pacii si demnitatii umane.

Istoricul Victor Neumann, despre Ellie Wiesel: Nu putea sustine un regim in care cetatenii erau impartiti pe baza de apartenta religioasa sau etnica

Istoricul timisorean Victor Neumann, unul dintre cei care au studiat indeaproape fenomenul Holocaustrului, a vorbit pentru Adevarul despre personalitatea lui Elie Wiesel, care murit la New York, la varsta de 87 de ani.

Noaptea lui Elie Wiesel. Asta trebuie sa facem: sa nu dormim bine, cand exista oameni care sufera oriunde in lume

Scriitorul si activistul pentru drepturile omului Elie Wiesel a murit sambata, la varsta de 87 de ani, fiind supranumit mesager pentru omerire. A fost distins cu Premiul Nobel pentru Pace, iar din 1986 a fost membru de onoare al Academiei Romane. Publicata pentru prima data in 1958, Noaptea a fost prima carte semnata de Elie Wiesel, povestea experientei pe care a trait-o in lagarele de exterminare naziste.

Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace si supravietuitorul Holocaustului de origine romana, a murit la 87 de ani

Elie Wiesel a murit la 87de ani, a fost laureat al Premiului Nobel pentru Pace. Elie Wiesel, scriitorul si activistul politic american de origine romana, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a decedat la.

Scriitorul american de origine romana Elie Wiesel a murit

Scriitorul american de origine romana Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a decedat la varsta de 87 de ani. Elie Wiesel, nascut pe 30 septembrie 1928 in orasul Sighet.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )