Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis, despre exigentele pentru sefia DNA: Sunt foarte simple - procedura sa se desfasoare conform legii

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, despre exigentele pentru sefia DNA: Sunt foarte simple - procedura sa se desfasoare conform legii

Presedintele Klaus Iohannis, care a respins propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru sefia DNA, spune ca exigentele sale sunt foarte simple - procedura sa se desfasoare conform legii. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis refuza numirea Adinei Florea pentru sefia DNA

Procedura privind selectia si numirea unui nou procuror-sef la Directia Nationala Anticoruptie pare fara sfarsit. Presedintele Klaus Iohannis a refuzat, ieri, sa o numeasca in functia respectiva pe Adina Florea, nominalizare facuta de Tudorel Toader, minis-trul Justitiei, in urma procedurii de selectie desfasurata pe parcursul lunii august si inceputul lunii septembrie.

Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea la sefia DNA. Cum a reactionat ministrul Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea, propusa de ministrul Tudorel Toader pentru conducerea DNA. Anuntul a fost facut facut de Administratia Prezidentiala, fiind invocate motive de legalitate. Tot azi, presedintele Iohannis a respins alti patru procurori propusi de ministrul Justitiei pentru pozitii de conducere in Ministerul Public. Ma surprinde faptul ca a terminat de citit si de inteles asa de repede!, a reactionat Toader.

Reactia lui Tudorel Toader dupa ce Iohannis a refuzat sa o numeasca pe Adina Florea la sefia DNA

MInistrul Justitiei, Tudorel Toader a criticat miercuri, refuzul presedintelui Iohannis de a o numi pe Adina Florea la sefia DNA pe motiv ca nu are certificat de la CNSAS care sa ateste ca nu a colaborat cu securitatea.

Tudorel Toader, despre refuzul presedintelui de a o numi pe Adina Florea la sefia DNA: A vrut sa mearga pe argumente de legalitate, dar le-a gresit

MInistrul Justitiei, Tudorel Toader a criticat miercuri, refuzul presedintelui Iohannis de a o numi pe Adina Florea la sefia DNA pe motiv ca nu are certificat de la CNSAS care sa ateste ca nu a colaborat cu securitatea. Tudorel Toader l-a acuzat pe seful statului de un dublu standard si a sustinut ca obligatia de a verificare la CNSAS nu-i revine presedintelui.

Adina Florea, PRIMA REACTIE dupa ce Iohannis a respins-o la sefia DNA

Adina Florea a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a respins-o la sefia DNA. Forea a declarat pentru Antena 3 ca este decizia presedintelui si ca nu doreste sa.

Procurorii de la unitatea de elita a DNA sunt audiati. Lucian Onea: Sunt pregatit pentru orice

Procurorii de la unitatea de elita a DNA sunt audiati joi la noua sectie pentru investigarea magistratilor. Pe numele lui Lucian Onea si Mircea Negulescu exsita plangeri penale in care sunt acuzati de.

Iohannis a respins-o pe Adina Florea, propusa de Tudorel Toader la sefia DNA

Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru numirea Adinei Florea in functia de procuror sef al DNA.

Iohannis respinge numirea Adinei Florea la sefia DNA

Presedintele Klaus Iohannis a respins astazi numirea Adinei Florea la conducerea DNA.

Iohannis, despre procesul de selectie a procurorului-sef al DNA: Sa se desfasoare in conformitate cu legea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca asteapta ca urmatorul proces de selectie a procurorului-sef al DNA sa se desfasoare in conformitate cu legea. Niste exigente foarte simple: sa se.

Victor Ponta lauda decizia lui Klaus Iohannis de a respinge numirea Adinei Florea la sefia DNA

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera normala decizia sefului statului Klaus Iohannis de respingere a propunerii de numire a Adinei Florea in functia de procuror-sef al Directiei Nationale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )