Libnet.ro
UNICEF

11:00

Iohannis, despre furtuna din vestul tarii: Nu toata lumea sta toata ziua la televizor sa vada ce zice ANM

Antena3 Antena3,
Iohannis, despre furtuna din vestul tarii: Nu toata lumea sta toata ziua la televizor sa vada ce zice ANM

Klaus Iohannis a declarat, joi, ca exista o disfunctionalitate foarte grava in sistemul de avertizare din Romania, precizand ca nu a acuzat Guvernul de nimic, deoarece acesta nu avea ce sa faca. continuă pe Antena3

Mihai Tudose, dupa furtuna din vestul tarii: Toata lumea s-a mobilizat exemplar, mai putin Enel

Premierul Mihai Tudose a laudat, luni, modul in care Ministerul de Interne a gestionat situatia din vestul tarii, ca urmare a furtunii in urma caruia opt persoane au murit si 137 au fost ranite.

Furtuna din vestul tarii a afectat familiile vedetelor

Furtuna deosebit de violenta din vestul tarii a lasat in urma 8 morti, aproape 140 de raniti si multi pagubiti, printre acestia si rude ale unor vedete cunoscute din showbiz. Iata despre cine este vorba! .

Opt morti si 137 de raniti in furtuna din vestul tarii. Mihai Tudose lauda autoritatile, dar critica o firma privata pentru problema la alimentarea cu energie electrica

Premierul Mihai Tudose continua sa socheze in comunicarea publica din urma furtunii din vestul tarii de duminica. Desi 8 oameni au murit si 137 au fost raniti, Tudose a laudat interventia.

Opt morti si 137 de raniti in furtuna din vestul tarii. Mihai Tudose lauda autoritatile, dar critica ENEL: ingrozitori! (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose continua sa socheze in comunicarea publica din urma furtunii din vestul tarii de duminica. Desi 8 oameni au murit si 137 au fost raniti, Tudose a laudat interventia.

Un pasionat de METEO a anuntat FURTUNA din vestul tarii inca de sambata: ANM a dat prima avertizare duminica, dupa producerea urgiei (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie a fost aspru criticata pentru ca nu a emis avertizari cu privire la furtuna extrem de violenta ce a lovit duminica vestul tarii. Nici centrul de urgenta de la nivelul.

Functia Safety Check a Facebook, activata in premiera in Romania dupa furtuna din vestul tarii, luata la misto de utilizatori: Donez apa sfintita (de prune) (FOTO)

Functia Safety Check a Facebook, activata in premiera si in Romania, in urma furtunilor catastrofale care au avut loc in vestul tarii, a produs numeroase glume in randul ro.

Premiera in Romania: Facebook a activat safety check dupa furtuna din vestul tarii

Facebook a activat, pentru prima oara, functia de safety check pentru cei din mai multe orase aflate in vestul tarii. Utilizatorii pot confirma ca sunt in siguranta si pot oferi.

Pagube de 4,3 milioane de lei, dupa furtuna din vestul tarii

500 de copaci au fost distrusi, la Timisoara, in urma furtunii de duminica, iar inlocuirea lor costa 3,5 milioane de lei. Totodata, la Gradina Zoologica din Timisoara este nevoie de 800. 000 de lei pentru remedierea pagubelor, a anuntat, marti, primarul timisorean Nicolae Robu.

Dacian Ciolos: Furtuna foarte violenta din vestul tarii nu ar fi putut fi oprita, insa oamenii ar fi trebuit sa fie preveniti. Sistemele de avertizare si informare a populatiei nu au functionat

Fostul premier Dacian Ciolos a scris, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, dupa furtuna violenta care a ucis 8 oameni si a ranit alti 67 in vestul tarii, ca Furtuna foarte violenta din vestul tarii nu ar fi putut fi oprita. Insa oamenii care si-au pierdut viata, zecile de raniti, ar fi trebuit sa fie preveniti despre iminenta acestui fenomen extrem. Concluzia este simpla: sistemele de avertizare si informare a populatiei NU au functionat.

VIDEO Guvernul discuta, in sedinta de joi, despre alocarea de fonduri pentru judetele din vestul tarii, afectate de furtuna de duminica

Guvernul decide, in sedinta de joi, daca va apropa printr-o Hotarare alocarea unei sume din Fondul de interventie, prevazut in bugetul de stat pe anul 2017, pentru inlaturarea efectelor furtunii din vestul tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )