Libnet.ro
UNICEF

05:15

Mihai Tudose, dupa furtuna din vestul tarii: Toata lumea s-a mobilizat exemplar, mai putin Enel

România Liberă România Liberă,
Mihai Tudose, dupa furtuna din vestul tarii: Toata lumea s-a mobilizat exemplar, mai putin Enel

Premierul Mihai Tudose a laudat, luni, modul in care Ministerul de Interne a gestionat situatia din vestul tarii, ca urmare a furtunii in urma caruia opt persoane au murit si 137 au fost ranite. continuă pe România Liberă

Premiera in Romania: Facebook a activat safety check dupa furtuna din vestul tarii

Facebook a activat, pentru prima oara, functia de safety check pentru cei din mai multe orase aflate in vestul tarii. Utilizatorii pot confirma ca sunt in siguranta si pot oferi.

Premierul Mihai Tudose, prima reactie dupa urgia din vestul tarii

Premierul Mihai Tudose a avut o prima reactie la Antena 3, dupa urgia din vestul tarii. A fost o urgie, transmit si eu sincere condoleante. Din punct de vedere guvernamental e celula de criza la Minist.

Mihai Tudose, dupa furtuna violenta din vestul tarii: Vom implementa un sistem de alerta prin telefonia mobila

Premierul Mihai Tudose a anuntat, duminica seara, intr-o interventie la Digi24, ca saptamana viitoare va incepe implementarea unui sistem de alertare a populatiei prin intermediul operatorilor de telefonie mobila, ca urmare a furtunii puternice din vestul tarii, in care opt persoane au murit si 67 au fost ranite.

Opt morti si 137 de raniti in furtuna din vestul tarii. Mihai Tudose lauda autoritatile, dar critica o firma privata pentru problema la alimentarea cu energie electrica

Premierul Mihai Tudose continua sa socheze in comunicarea publica din urma furtunii din vestul tarii de duminica. Desi 8 oameni au murit si 137 au fost raniti, Tudose a laudat interventia.

Opt morti si 137 de raniti in furtuna din vestul tarii. Mihai Tudose lauda autoritatile, dar critica ENEL: ingrozitori! (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose continua sa socheze in comunicarea publica din urma furtunii din vestul tarii de duminica. Desi 8 oameni au murit si 137 au fost raniti, Tudose a laudat interventia.

Un pasionat de METEO a anuntat FURTUNA din vestul tarii inca de sambata: ANM a dat prima avertizare duminica, dupa producerea urgiei (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie a fost aspru criticata pentru ca nu a emis avertizari cu privire la furtuna extrem de violenta ce a lovit duminica vestul tarii. Nici centrul de urgenta de la nivelul.

Carmen Dan, declaratii dupa dezastrul din vestul tarii. Ce masuri vor fi luate

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca vor fi alocate fonduri pentru reabilitarea institutiilor publice, care au fost afectate de furtuna care a lovit vestul tarii. Domnul prefect imi spunea.

Marcel Pavel, clipe de GROAZA in Timisoara! Care este starea artistului dupa URGIA din vestul tarii

Urgia care a avut loc, duminica, in vestul tarii, a facut mai multe, bilantul ajungand la 8 morti si 137 de raniti. Marcel Pavel s-a aflat in acest weekend la Timisoara si a.

ANUNT CRUNT facut de Raed Arafat in aceasta seara, dupa DEZASTRUL din Vestul tarii

Numarul mortilor in urma furtunii care avut loc in Vestul tarii a ajuns la opt, a confirmat, pentru AGERPRES, secretarul de stat in MAI Raed Arafat. Din pacate, s-a confirmat. Mai sunt.

AVERTISMENT de vreme REA in Romania, dupa URGIA din vestul tarii

Vremea rea cuprinde toata tara, in urmatoarele ore. Meteorologii avertizeaza ca, in cursul zilei de marti, precipitatiile vor ajunge si la 25 de litri pe metru patrat, de asemenea vor fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )