Libnet.ro
UNICEF

12:15

Iohannis, despre invitatia PSD de a participa la o dezbatere cu Dancila: PSD incearca sa atraga atentia. Ma voi concentra pe intalnirile cu alegatorii (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, despre invitatia PSD de a participa la o dezbatere cu Dancila: PSD incearca sa atraga atentia. Ma voi concentra pe intalnirile cu alegatorii (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca, pana la desfasurarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, se va concentra mai ales pe intalnirile cu alegatorii. Precizarea vine in contextul in care PSD i-a. continuă pe B1

Klaus Iohannis i-a dat replica Vioricai Dancila. Presedintele o tine in sah pe sefa PSD

Klaus Iohannis i-a raspuns Vioricai Dancila privind invitatia la o dezbatere electorala.

Unde merge electoratul PSD, daca Viorica Dancila nu intra in turul doi la alegerile prezidentiale. Ce se poate schimba azi

Duminica, 10 noiembrie, romanii sunt asteptati la urne pentru a-si alege presedintele. Unde merge electoratul PSD, daca Viorica Dancila nu intra in turul doi la alegerile prezidentiale 2019? Ce se poate schimba azi? Unde merge electoratul PSD, daca Viorica Dancila nu intra in turul doi la alegerile prezidentiale? Data de 10 noiembrie 2019 este marcata .

Iohannis, dupa invitatia lui Dancila la dezbatere: Eu ma voi concentra pe intalnirile cu alegatorii

Klaus Iohannis nu-i da un raspuns invitatiei Vioricai Dancila de a participa la dezbatere inaintea turului II. Seful statului a declarat luni seara ca se va concentra pe intalnirile cu alegatorii, acuzand PSD ca incearca sa atraga atentia prin tot felul de manevre.

Viorica Dancila il provoaca pe Klaus Iohannis, in direct pe B1 TV. Sefa PSD cere o dezbatere unu la unu cu presedintele, pentru finala prezidentialelor (VIDEO)

Viorica Dancila, data ca si calificata in turul al doilea al alegerilor prezidentiale de catre rezultatele exit-poll, l-a provocat din nou pe Klaus Iohannis, marele castigator al primului tur de scrutin si pr.

Lovitura din PSD pentru Viorica Dancila in ziua votului

Fostul europarlamentar PSDIoan Mircea Pascu a ironizat-o duminica pe candidata social-democrata, Viorica Dancila, cu un pe contul sau de Facebook. Ca membru disciplinat de partid, care respecta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )