Libnet.ro
UNICEF

09:30

Iohannis, despre motiunea simpla mpotriva ministrului Finantelor: O golaneala a PSD

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, despre motiunea simpla mpotriva ministrului Finantelor: O golaneala a PSD

Presedintele Klaus Iohannis a calificat drept o golaneala a PSD motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, care a fost adoptata in urma cu o zi de Senat. continuă pe Hotnews

Senatul va dezbate motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor intitulata Guvernare PNL numele tau este AUSTERITATE

Senatul dezbate, luni, motiunea simpla intitulata Guvernare PNL numele tau este AUSTERITATE, impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu. Motiunea, a carei dezbatere incepe la ora 16:00, este.

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, adoptata de Senat. Citu, catre PSD: Gata! S-a terminat! Nu mai merge sa furati!

UPDATE: Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, a trecut in Senat. Ramane la latitudinea prim-ministrului Ludovic Orban daca il schimba sau nu pe Citu din.

Klaus Iohannis, despre motiunea impotriva lui Florin Citu: O golaneala a PSD

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca motiunea simpla la adresa ministrului Finantelor Florin Citu a reprezentat o golaneala a PSD.

Motiunea mpotriva ministrului Finantelor, adoptata de Senat. Votul nu are niciun efect Ludovic Orban: Sub nicio forma nu am de gnd sa iau o decizie legata de domnul Ctu - UPDATE

Senatorii au adoptat, luni, motiunea simpla depusa de PSD la adresa ministrului de Finante Florin Citu. Votul nu are insa niciun efect, neatragand automat si schimbarea din functie a ministrului Finantelor. Daca PNL imi va cere demisia, imi voi da demisia, a declarat Citu, imediat dupa vot. Premierul Ludovic Orban a spus, dupa adoptarea motiunii, ca are o colaborare foarte buna cu ministrul Finantelor si sub nicio forma nu va lua o decizie legata de acesta.

Senatul dezbate si voteaza, luni, motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca luni va da detalii despre bugetul pe 2020 si despre un plan de masuri pentru stabilizarea economiei nationale. Totul, dupa motiunea simpla depusa de PSD.

Senatul a adoptat motiuneaimpotriva ministrului Finantelor. Citu: Daca PNL imi cere demisia, imi dau demisia. Reacia lui Orban

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor Florin Citu, in care PSD cerea demisia acestuia, a fost adoptata luni de Senat. Dupa vot, ministrul Citu a declarat ca daca PNL ii cere demisia, isi da demisia, dar in opinia sa, motiunea nu a venit cu nimic serios. Drept raspuns, premierul a spus ca nu are de gand sa ia vreo decizie.

Prima reactie a lui Eugen Teodorovici, dupa ce motiunea simpla impotriva lui Florin Citu a trecut

Eugen Teodorovici i-a transmis un mesaj lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla impotriva ministrului de Finante a trecut.

Reactia lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla a trecut in Senat. Ministrul Finantelor bate in retragere

Reactia ministrului de Finante Florin Citu, dupa ce motiunea simpla Guvernare PNL-numele tau este austeritate- a trecut, luni, in Senat, cu 59 de voturi pentru, 56 impotriva si doua abtineri. Reactia lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla a trecut in Senat Motiunea simpla, care poarta titlul Guvernare PNL-numele tau este austeritate, depusa la .

Ludovic Orban, despre Florin Citu: Nici vorba sa-l demit. Voturile PSD nu fac decat sa ii ridice un soclu ministrului Finantelor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu are de gand sa-l demita pe ministrul Finantelor, Florin Citu, cu toate ca a trecut motiunea simpla a PSD. Mai mult, considera ca opozitia PSD fata de Citu arata ca acestuia ar trebui sa i se ridice un soclu.

Motiunea simpla depusa de PSD impotriva ministrului Finantelor se dezbate luni in Parlament

Motiunea simpla initiata de 41 de senatori de la PSD impotriva ministrului de Finante, Florin Citu, urmeaza sa fie dezbatuta si votata, luni, in plenul Senatului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )