Libnet.ro
UNICEF

22:31

Klaus Iohannis, despre motiunea impotriva lui Florin Citu: O golaneala a PSD

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre motiunea impotriva lui Florin Citu: O golaneala a PSD

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca motiunea simpla la adresa ministrului Finantelor Florin Citu a reprezentat o golaneala a PSD. continuă pe Antena3

Iohannis, despre motiunea simpla mpotriva ministrului Finantelor: O golaneala a PSD

Presedintele Klaus Iohannis a calificat drept o golaneala a PSD motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, care a fost adoptata in urma cu o zi de Senat.

Motiunea simpla impotriva lui Florin Citu a trecut. Parlamentul cere demiterea acestuia

Senatorii au aprobat astazi prima motiune simpla depusa impotriva unui ministru al Cabinetului Orban. Social democratii i-au reprosat ministrului Finantelor, Florin Citu, declaratiile iresponsabile, care au dus la deprecierea brusca si masiva a leului.

Motiunea simpla impotriva lui Florin Citu a trecut. Senatul cere demiterea acestuia

Senatorii au aprobat astazi prima motiune simpla depusa impotriva unui ministru al Cabinetului Orban. Social democratii i-au reprosat ministrului Finantelor, Florin Citu, declaratiile iresponsabile, care au dus la deprecierea brusca si masiva a leului.

Klaus Iohannis, despre o posibila motiune de cenzura a PSD: Daca Guvernul Orban pica, primul pas sunt alegerile anticipate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Palatul Cotroceni, ca este dreptul constitutional al PSD sa depuna o motiune de cenzura, insa daca Guvernul Orban este demis primul pas sunt alegerile anticipate.

Prima reactie a lui Eugen Teodorovici, dupa ce motiunea simpla impotriva lui Florin Citu a trecut

Eugen Teodorovici i-a transmis un mesaj lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla impotriva ministrului de Finante a trecut.

Iohannis: Motiunea impotriva ministrului Citu, o golaneala PSD-ista, o atitudine care denota dispret PSD in continuare, in institutiile importante, are puterea (VIDEO)

Motiunea simpla depusa impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, este o golaneala PSD-ista, a declarat presedintele Klaus Iohannis. Motiunea simpla o golaneala a PSD. Nu indeplineste criteriil.

Pensiile pe care Klaus Iohannis le vrea eliminate cu orice pret. PSD a exagerat cu aceste indemnizatii

Astazi Presedintele Klaus Iohannis a avut azi o zi plina de declaratii si, bineinteles, de atacuri la reprezentantii PSD. in plus fata de cele discutate pe marginea eliminarii pensiilor, domnul Iohannis a avut cateva lucruri de spus si despre motiunea simpla de cenzura inaintata in Parlament impotriva Ministrului Liberal de la Finante, Florin Citu. Pensiile .

Florin Citu, anunt despre demisie, dupa ce motiunea simpla impotriva sa a trecut la Senat

Florin Citu a precizat ca nu va demisiona, dupa ce motiunea simpla impotriva sa a fost votata la Senat.

Senatul dezbate si voteaza, luni, motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca luni va da detalii despre bugetul pe 2020 si despre un plan de masuri pentru stabilizarea economiei nationale. Totul, dupa motiunea simpla depusa de PSD.

Reactia lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla a trecut in Senat. Ministrul Finantelor bate in retragere

Reactia ministrului de Finante Florin Citu, dupa ce motiunea simpla Guvernare PNL-numele tau este austeritate- a trecut, luni, in Senat, cu 59 de voturi pentru, 56 impotriva si doua abtineri. Reactia lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla a trecut in Senat Motiunea simpla, care poarta titlul Guvernare PNL-numele tau este austeritate, depusa la .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )