Libnet.ro
UNICEF

12:00

Iohannis, despre presupuse legaturi ale lui Hunter Biden cu Romania: Nu am nici o informatie despre acest personaj

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, despre presupuse legaturi ale lui Hunter Biden cu Romania: Nu am nici o informatie despre acest personaj

Presedintele Klaus Iohannis spune ca la acest moment nu are nicio informatie legata de presupuse interese de afaceri in Romania ale lui Hunter Biden, fiul candidatului democrat pentru presedintia SUA. continuă pe Hotnews

Alegeri SUA 2020. Fosti oficiali din serviciile secrete sustin ca dezvaluirea legata de Hunter Biden, o operatiune a spionajului rus

Dezvaluirea recenta a unor e-mailuri despre care se presupune ca ar apartine lui Hunter Biden, fiul candidatului democrat la alegerile prezidentiale din SUA, Joe Biden, are toate semnele clasice ale unei operatiuni rusesti de informatii, afirma 50 de fosti oficiali ai serviciilor secrete intr-o scrisoare publicata luni.

Cine e Hunter Biden, fiul candidatului democrat Joe Biden, acuzat de coruptie in Ucraina, dar si in Romania (VIDEO)

Hunter Biden, fiul cel mai mic al candidatului la presedintia democratica Joe Biden, a devenit un nume familiar in campania prezidentiala din 2020. Legaturile sale cu Burisma, o companie energetica ucraineana,.

Giuliani, avocatul personal al lui Trump, a dezvaluit de ce a predat hardul de pe laptopul lui Hunter Biden publicatiei New York Post

Rudy Giuliani, avocatul personal al presedintelui american Donald Trump, a declarat pentru New York Times ca a preferat sa dea publicatiei New York Post o copie a hardului de pe laptopul presupus a apartine lui Hunter Biden, intrucat alte portaluri de stiri ar fi cautat sa conteste informatiile de pe el, intarziind publicarea lor, relateaza Business Insider.

Ce a spus Klaus Iohannis despre carantinarea Capitalei. Vestea pe care trebuie s-o afle milioane de bucuresteni

Bucurestiul are un loc fruntas in tara cu cei mai multi infectati de coronavirus, dar si cele mai multe decese cauzate de cornavirus. in plus, Capitala se afla in scenariul rosu, dupa depasirea de 3 infectari la mia de locuitori, iar scolile, restaurantele, cafenelele si cinematografele au fost inchise, iar masca e obligatorie si in .

Afacerile lui Hunter Biden in tara noastra, subiect in ultima dezbatere prezidentiala din SUA. Donald Trump: Urmeaza Romania (VIDEO)

Romania ar putea fi subiect de discutie in ultima dezbatere electorala dintre Donald Trump si Joe Biden, inaintea alegerilor ce vor stabili cine va fi locatar la Casa Alba in urmatorii patru ani. Seful.

Operatiunea laptopul: mailurile lui Hunter Biden, ajunse la New York Post, poarta marca Rusiei, potrivit unui oficial de informatii

Aparitia unor emailuri daunatoare imaginii lui Joe Biden in mijlocul alegerilor prezidentiale din SUA, care in plus au ajuns in mainile avocatului personal al lui Trump, Rudy Giuliani, este orchestrata prea perfect ca sa nu fie jocul Rusiei, potrivit unui oficial estonian expert in spionaj.

Klaus Iohannis, despre testarea in masa: Nu avem dotarile, nu avem personalul si nici nu este recomandata (VIDEO)

In contextul in care Grupul de Comunicare Strategica a raportat in cursul zilei de 21 octombrie un numar total de 4. 848 de cazuri noi de COVID-19, din 37. 025 de teste prelucrate, presedintele Klaus Iohannis a fpst.

Klaus Iohannis, despre infectiile nosocomiale: Mi se pare o tema de o gravitate deosebita si voi insista sa fie tratata ca atare

In timpul conferintei de presa de mierucir, 21 octombrie, presedintele Klaus Iohannis a discutat si despre infectiile nosocomiale, asociate pacientilor diagnosticati cu COVID-19, dar si despre faptul ca.

Klaus Iohannis, despre traseismul politic: Odata si odata trebuie sa ne trezim si sa facem ordine in aceasta harababura parlamentara (VIDEO)

Se apropie alegrile parlamentare din 6 decembrie, iar dimensiunea reala a traseismului devine tot mai evidenta. Despre acest subiect a vorbit si Klaus Iohannis, miercuri, intr-o conferinta sustinuta la Palatul Co.

Klaus Iohannis, despre numirea lui Florin Iordache in fruntea ConsiliuluiLegislativ: PSD-istii gasesc mereu o cale sa-si recompenseze servantii care au slujit cu obedienta interesele obscure de partid. Sfidarea lor este intolerabila (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, o prima reactie cu privire la votul din Parlament prin care fostul ministru al Justitiei, social-democratul Florin Iordache, a obtinut functia de presedinte al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )