Libnet.ro
UNICEF

12:45

Iohannis, despre presupusele negocieri dintre sefii Politiei si clanul Duduianu: E nevoie de explicatii clare si publice din partea sefilor din Ministerul de Interne

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, despre presupusele negocieri dintre sefii Politiei si clanul Duduianu: E nevoie de explicatii clare si publice din partea sefilor din Ministerul de Interne

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intrebat despre presupusele negocieri dintre sefii Politiei si clanul Duduianu si despre imaginile aparute in acest sens in spatiul public, ca este nevoie de explicatii clare si publice din partea sefilor din Ministerul de Interne. continuă pe Hotnews

Adevarul publica imagini cu o presupusa intalnire dintre sefii Politiei si liderii clanului Duduienilor Christian Sabbagh: Sunt gradele celor de la Politia Locala (VIDEO)

Jurnalistii de la Adevarul sustin ca au intrat in posesia unor imagini care ar demonstra ca ofiteri de rang inalt din Politia Romana s-au intalnit, in zona Bisericii Cuvioasa Parascheva din Rahova, cu.

Iohannis, despre cardasia dintre Politie si Duduieni: E nevoie de explicatii. Voi solicita sefilor din ministerul de Interne sa spuna despre ce e vorba

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, miercuri, la intalnirea dintre sefii Politiei si reprezentanti ai clanului Duduianu dupa ce Adevarul a publicat in exclusivitate imagini care au dovedit ca intalnirea a avut loc. Seful Statului a explicat ca este nevoie de explicatii si a subliniat ca va solicita ministerului de Interne sa explice despre ce a fost vorba.

Cutremur in Ministerul de Interne! Sefii Politiei Romane s-au intalnit cu liderii clanului Duduianu

Jurnalistii de la Adevarul au obtinut imaginile care zguduie Ministerul de Interne. Fratele lui Emi Pian, Elvis, s-ar fi intalnit in noaptea de 8 spre 9 august cu seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, cu seful Politiei Sector 5, Catalin Pastin, si cu seful Politiei Capitalei, Bogdan Berechet.

Ce spune Klaus Iohannis despre revenirea la starea de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca prin masurile luate de Guvern evolutia pandemiei este cat de cat sub control. intrebat daca este posibila revenirea la starea de urgenta, seful statului a spus ca activitatile se pot desfasura cu respectarea normelor specifice.

Iohannis, despre racolarile politice: Guvernul isi face numirile asa cum considera. Patentul la traseism e la PSD

Presedintele Klaus Iohannis afirma, referitor la racolari politice facute de Executiv, ca Guvernul isi face numirile asa cum considera. El a reiterat ca este impotriva traseismului, o boala grava a politicii romanesti. in ultima vreme, majoritatea articolelor acuza PNL pentru traseism, dar patentul la traseism e la PSD, care a legiferat traseismul prin OUG. Originea traiseismului se regaseste in guvernarea PSD-ista, sustine Iohannis.

Klaus Iohannis, despre traseismul politic: PSD a patentat aceasta practica. Asta nu inseamna ca sunt de acord. Terminatul acestei boli grave a politicii romanesti tine de alegator (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, miercuri, ca este impotriva traseismului politic, iar alegatorii vor fi cei care ii vor sanctiona pe politicieni la alegerile care se apropie. Afirmatia, facuta intr-o.

Ce spune Klaus Iohannis despre posibila revenire la starea de urgenta: Toata lumea si-a dat seama ca nu-i de joaca

Klaus Iohannis a vorbit miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, despre riscul epidemiologic, in contextul reinceperii anului scolar. Deocamdata, aceste calcule si grafice nu s-au adeverit. Prin.

Ce spune Klaus Iohannis despre posibila revenire la starea de urgenta: Toata lumea si-a dat seama ca nu-i de joaca (VIDEO)

Klaus Iohannis a vorbit miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, despre riscul epidemiologic, in contextul reinceperii anului scolar. Deocamdata, aceste calcule si grafice nu s-au adeverit. Prin.

Iohannis, despre motiunea de cenzura: O bataie de joc din partea PSD. Nu cred ca vor sa preia guvernarea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referitor la motiunea de cenzura, depusa de PSD, ca nu crede ca PSD vrea sa preia guvernarea ci ca vrea pur si simplu sa arunce tara in aer, ceea ce i se pare grav, exprimandu-si speranta ca motiunea nu va trece de Parlament.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )