Libnet.ro
UNICEF

01:05

IOHANNIS DESPRE RECTIFICAREA BUGETARA: Daca s-ar aplica ce a votat PSD, ar costa peste 6% din PIB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS DESPRE RECTIFICAREA BUGETARA: Daca s-ar aplica ce a votat PSD, ar costa peste 6% din PIB

Klaus Iohannis a declarat azi intr-o conferinta de presa ca daca votul pe rectificarea bugetara s-ar aplica, acest lucru ar costa peste 6% din Produsul Intern Brut al Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va modifica, saptamana viitoare, rectificarea bugetara: Pensiile sa fie marite cu 40% Profesorii ar putea primi un spor de 500 de euro

Marcel Ciolacu, liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor, a anuntat, marti, ca saptamana viitoare Parlamentul va modifica rectificarea bugetara, astfel incat sa se revina la majorarea pensiilor cu 40.

Klaus Iohannis, despre masurile de relaxare in contextul pandemiei: Cred ca Romania a actionat cu suficient de multa precautie (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de miercuri, 16 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat daca regreta masurile de relaxare adoptate in Romania, in contextul epidemiei de COVID-19 si daca.

Iohannis a facut nota de plata pentru masurile introduse de PSD in rectificarea bugetara: Astfel de apucaturi electoraliste am mai vazut pe vremea lui Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca, daca s-ar aplica, modificarile operate de PSD la ordonanta de rectificare bugetara ar costa peste 6% din PIB-ul Romaniei, precizand ca a fost intristat si surprins de votul dat in comisiile de buget finante ale Parlamentului. PSD a impus in Comisiile de buget finante cresterea pensiilor cu 40%, si nu cu 14% cat stabilise Guvernul PNL a absentat de la sedinta.

Presedintele Klaus Iohannis, despre escaladarea tensiunilor in Mediterana de Est: Daca vorbim despre Turcia, atunci este evident ca trebuie sa avem in vedere intregul palier de probleme (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, si a raspuns la intrebari legate de doua dintre subiectele de politica externa care suscita interes la nivel european, si.

Cum se vede de la Cotroceni proiectul de reorganizare a Politiei Capitalei. Iohannis: Despre desfiintarea unui serviciu vital nu am auzit. Voi verifica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca nu a auzit despre desfiintarea unui serviciu vital la Politia Capitalei, intrebat fiind despre proiectul de reorganizare al acestei institutii. Proiect major de reorganizare la Politia Capitalei: Serviciul Omoruri, condus pana de curand de Radu Gavris, ar urma sa fie comasat intr-o structura care ar putea fi condusa de comisarul-sef Marius Andrei.

Iohannis, despre desfiintarea Serviciului Omoruri: Nu am auzit despre desfiintarea unui serviciu vital. Ce mesaj are pentru Vela si Despescu

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, la intrebarea Adevarul referitoare la planul de desfiintare a Serviciului Omoruri, ca va verifica situatia si le-a cerut lui Marcel Vela si Bogdan Despescu sa se implice total pentru cetateni.

Klaus Iohannis, despre o eventuala aplicare a majorarii de pensie de anul viitor: Trebuie sa tinem cont de constrangerile bugetare (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca trebuie tint cont de constrangerile bugetare pentru a putea fi majorata pensia si in anul 2021. Klaus Iohannis: Sustin cu mare entuziasm.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale din 2020: Oamenii asteapta solutii si propuneri concrete, nu atacuri sterile (VIDEO)

In timpul conferintei de presa din data de 27 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a discutat despre alegerile locale din 2020. Acesta ii indeamna pe romani sa se prezinte la urnele de vot si sa-i aleaga.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale din 2020: Oamenii asteapta solutii si propuneri concrete, nu atacuri sterile (VIDEO)

In timpul conferintei de presa din data de 27 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a discutat despre alegerile locale din 2020. Acesta ii indeamna pe romani sa se prezinte la urnele de vot si sa-i aleaga.

Klaus Iohannis, despre Magistrala 5: Este o mare realizare. Trebuie sa recunoastem acest lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la inaugurarea magistralei de metrou din Drumul Taberei, ca aceasta realizare contribuie cu certitudine la imbunatatirea vietii in Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )