Libnet.ro
UNICEF

17:45

Iohannis, despre riscul ca numarul cazurilor de COVID sa creasca dupa alegeri: Nu ne asteptam la asta, dintr-un motiv foarte simplu. Suntem bine pregatiti (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, despre riscul ca numarul cazurilor de COVID sa creasca dupa alegeri: Nu ne asteptam la asta, dintr-un motiv foarte simplu. Suntem bine pregatiti (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca nu exista riscul ca numarul cazurilor de COVID-19 sa creasca dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie, avand in vedere ca autoritatile au luat toate. continuă pe B1

Alexandru Rafila, adevarul despre metoda prin care ar scadea rapid numarul cazurilor de COVID-19: Asta e solutia, nu e complicat

Medicul Alexadru Rafila a vorbit in cursul serii de ieri despre nevoia urgenta de scadere a numarului de cazuri. Acesta a gasit si solutia care este de departe cea mai eficienta, astfel ca autoritatile competente ar trebui sa o puna in aplicare cat mai rapid. Conditia esentiala pentru a controla o pandemie Reprezentantul Romaniei la .

Dr. Fauci anticipeaza o crestere a numarului de cazuri de COVID-19 dupa Ziua Recunostintei in SUA

Imunologul Anthony Fauci, personalitate stiintifica foarte respectata in SUA, a avertizat duminica impotriva unei puternice cresteri a curbei contaminarilor cu COVID-19 dupa sarbatorirea Zilei Recunostintei, marcata prin deplasari a milioane de americani prin tara, relateaza AFP.

Klaus Iohannis, despre situatia bolnavilor COVID tratati in corturi: Se lucreaza la solutii. in cel mai scurt timp nuvor mai exista pacienti care stau in cort, in frig

Klaus Iohannis a raspuns, luni, in cadrul unei conferinte de presa la intrebarile adresate de jurnalisti. in ceea ce priveste situatia pacientilor infectatati cu COVID, care sunt tratati in.

Iohannis, despre vaccinarea anti-Covid: Cred ca lucrurile sunt bine gandite in aceasta strategie de vaccinare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, in timpul unei vizite la call-center-ul DSP, amenajat la Arena Nationala, ca vaccinarea in masa a populatiei valoc in primavara, iar cea a personalului.

Iohannis, despre alegerile locale: Nimeni nu s-a infectat ca s-a dus la vot. S-au infectat pentru ca nu au respectat normele de siguranta

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, luni, ca dupa alegerile locale nu s-ar fi infectat din cauza faptului ca au mers la urne, cauza infectarilor fiind nerespectarea normelor de siguranta.

Ce spune Iohannis despre pacientii care infrunta frigulin corturi, pentru ca nu mai este loc in spitale

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni, la finalul vizitei la Spitalul Univesitar de Urgenta Bucuresti, ca se cauta solutii pentru pacientii care primesc ingrijire medicala in corturi, in sezonul rece.

Klaus Iohannis, despre redeschiderea scolilor: Nu sunt de acord cu Avocatul Poporului. Recomandarile OMS trebuie citite pana la capat

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat duminica dimineata o vizita lacall center-ul DSP din Bucuresti. in urma vizitei facute, Iohannis a declarat caca nu se pot deschide scolile, asa cum.

Ludovic Orban: Cel mai simplu e sa nu te imbolnavesti, iar pentru asta trebuie sa respecti niste reguli simple Premierul, despre solutia tratarii pacientilor COVID-19 in toate spitalele (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca autoritatile au luat in calcul inca de la inceputul epidemiei de coronavirus solutia ca toate spitalele din tara sa trateze pacientii COVID-19. Deja unele.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )