Libnet.ro
UNICEF

23:30

Klaus Iohannis, despre situatia bolnavilor COVID tratati in corturi: Se lucreaza la solutii. in cel mai scurt timp nuvor mai exista pacienti care stau in cort, in frig

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre situatia bolnavilor COVID tratati in corturi: Se lucreaza la solutii. in cel mai scurt timp nuvor mai exista pacienti care stau in cort, in frig

Klaus Iohannis a raspuns, luni, in cadrul unei conferinte de presa la intrebarile adresate de jurnalisti. in ceea ce priveste situatia pacientilor infectatati cu COVID, care sunt tratati in. continuă pe B1

Iohannis, despre vaccinarea anti-Covid: Cred ca lucrurile sunt bine gandite in aceasta strategie de vaccinare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, in timpul unei vizite la call-center-ul DSP, amenajat la Arena Nationala, ca vaccinarea in masa a populatiei valoc in primavara, iar cea a personalului.

Klaus Iohannis, despre redeschiderea scolilor: Nu sunt de acord cu Avocatul Poporului. Recomandarile OMS trebuie citite pana la capat

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat duminica dimineata o vizita lacall center-ul DSP din Bucuresti. in urma vizitei facute, Iohannis a declarat caca nu se pot deschide scolile, asa cum.

Ce spune Iohannis despre pacientii care infrunta frigulin corturi, pentru ca nu mai este loc in spitale

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni, la finalul vizitei la Spitalul Univesitar de Urgenta Bucuresti, ca se cauta solutii pentru pacientii care primesc ingrijire medicala in corturi, in sezonul rece.

Klaus Iohannis, raspuns scurt despre redeschiderea pietelor: Legea nu a ajuns la mine!

Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii dupa vizita la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Printre altele, acesta a vorbit si despre vaccinul anti-COVID care ar putea fi disponibil la inceputul anului viitor.

Iohannis a anuntat cand va incepe vaccinarea in masa impotriva COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre cand ar putea avea loc vaccinarea in masa impotriva cornavirusului, in conditiile in care personalul medical ar urma sa fie in linia intai de vaccinare, incepand cu luna ianuarie.

Studentii care fac voluntariat la patul bolnavilor Covid-19, vaccinati in prima transa

Klaus Iohannis a stabilit impreuna cu Nelu Tataru ca toti studentii voluntari care ajuta cadrele med.

Klaus Iohannis: Este posibil ca la inceputuluianului sa avem doua, trei, poate chiar patru tipuri de vaccin anti-COVID. Am facut pasi importanti in directia consolidarii strategiei de vaccinare. Este deja aprobata in Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni, noi declaratii despre camapnia de vaccinare anti-COVID-19. Seful statului a anuntat ca este posibil ca la inceputul anului sa fie disponibile pe piata mai multe.

Iohannis, despre riscul ca numarul cazurilor de COVID sa creasca dupa alegeri: Nu ne asteptam la asta, dintr-un motiv foarte simplu. Suntem bine pregatiti (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca nu exista riscul ca numarul cazurilor de COVID-19 sa creasca dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie, avand in vedere ca autoritatile au luat toate.

KLAUS IOHANNIS: Romanii care au plecat in minivacanta sa respecte cu strictete masurile anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis astazi celor care au plecat in minivacanta de Sfantul Andrei si 1 Decembrie sa se distreze, dar sa respecte cu strictete masurile pentru prevenirea infectarii cu noul coronavirus.

KLAUS IOHANNIS: Administratia Prezidentiala si Guvernul intra in a doua transa de vaccinare anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Administratia Prezidentiala, Guvernul si alte institutii vor intra in a doua transa de vaccinare anti-COVID, iar finalul primaverii ar fi posibil sa se termine prima runda de imunizare pentru toata populatia.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )