Libnet.ro
UNICEF

10:45

Iohannis, despre sansele lui Kovesi la sefia Parchetului European: Sunt sanse bune, dar garantat nu este

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, despre sansele lui Kovesi la sefia Parchetului European: Sunt sanse bune, dar garantat nu este

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi are sanse bune pentru a prelua conducerea Parchetului European, dar ca functia nu este garantata. El a precizat ca postul de procuror-sef european nu intra la negocierile pentru comisari si vicepresedinti ai PE. continuă pe Hotnews

Iohannis, atac la Ciolos: Tot felul de politicieni se agata de tema Kovesi procuror european

Klaus Iohannis l-a ironizat, miercuri, pe Dacian Ciolos referitor la sustinerea pentru Laura Codruta Kovesi la functia de procuror-sef european. Fiind o tema de mare vizibilitate, tot felul de politicieni se agata de ea, a spus presedintele. Iohannis, despre sansele lui Kovesi la sefia Parchetului European: Sunt sanse bune, dar garantat nu este.

Cum vede Iohannis sansele lui Kovesi sa fie aleasa procuror sef al Parchetului European

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a aratat, din nou, sustinerea fata de candidatura Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror sef european si si-a exprimat parerea privind sansele acesteia de reusita.

Klaus Iohannis: Se stie in UE ca o sustin pe doamna Kovesi. Dar pozitia mea nu e una care intra in negocierile pentru posturile de comisari europeni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a dat asigurari, miercuri, ca o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European. Seful statului a fost intrebat, in cadrul unei conferinte tinute la Palatul.

Iohannis, sageti la adresa lui Ciolos: Tot felul de politicieni se agata de tema numirii lui Kovesi in functia de procuror general al Parchetului European

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa ca o sustine din capul locului pe Laura Codruta Kovesi sa fie aleasa in functia de procuror sef european si a subliniat, referindu-se la Dacian Ciolos, ca exista tot felul de politicieni care se agata de aceasta tema.

Orban crede ca sansele lui Kovesi de a deveni procuror sef european au crescut

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, crede ca sansele Laurei Codruta Koves.

Klaus Iohannis, despre cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama: Este un caz complicat, cu multa tristete

Presedintele Klaus Iohannis a spus miercuri despre cazul Sorinei, fetita din Mehedinti, ca se asteapta ca toate autoritatile implicate sa-si faca datoria foarte bine si sa rezolve chestiunea. E un caz.

Iohannis, despre Sectia speciala pentru procurori: Guvernul sa vina cu o initiativa care va corecta aceasta anomalie

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, miercuri, Executivului sa vina urgent cu o initiativa legislativa care va corecta situatia legata de Sectia speciala pentru procurori, pe care a numit-o o.

Klaus Iohannis, despre cazul Sorina: E un caz complicat, cu multa tristete (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, despre cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama infiata de o familie din SUA, ca este un caz complicat si asteapta de la autoritati sa-si faca datoria foarte.

Iohannis, despre legea pensiilor: Pensiile sunt prea mici, se impunea o astfel de lege. Premierul m-a asigurat ca sunt bani

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, miercuri, ca a promulgat legea pensiilor dupa ce a vorbit cu premierul Viorica Dancila care l-a asigurat ca exista bani de pensii. Seful statului a mai spus ca era necesara o astfel de lege pentru ca existau inechitati in sistem, iar pensiile sunt prea mici.

Iohannis, despre legea pensiilor: Pensiile sunt mici si se impune o astfel de lege. Premierul m-a asigurat ca sunt bani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca a promulgat noua lege a pensiilor deoarece o astfel de lege se impune, in contextul in care pensiile sunt mici si exista inechitati, iar premierul Viorica Dancila i-a dat asigurari ca sunt bani pentru pensii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )