Libnet.ro
UNICEF

23:00

Iohannis, despre Sectia speciala pentru procurori: Guvernul sa vina cu o initiativa care va corecta aceasta anomalie

Antena3 Antena3,
Iohannis, despre Sectia speciala pentru procurori: Guvernul sa vina cu o initiativa care va corecta aceasta anomalie

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, miercuri, Executivului sa vina urgent cu o initiativa legislativa care va corecta situatia legata de Sectia speciala pentru procurori, pe care a numit-o o. continuă pe Antena3

Tupeu marca PSD: Florin Iordache spune ca PSD si Guvernul nu vor desfiinta Sectia speciala pentru investigarea magistratilor pe motiv ca asigura independenta reala a Justitiei

Partidul Social Democrat PSD) si Guvernul nu vor desfiinta Sectia speciala pentru investigarea magistratilor, indiferent ce spun Grupul Statelor impotriva Coruptiei GRECO), a declarat vicepresedintele Camerei.

Florin Iordache critica Raportul GRECO si pe Birchall: Nu desfiintam Sectia Speciala, suntem o tara independenta, sunt lucruri inacceptabile GRECO nu a observat marile probleme din justitie

PSD si Guvernul nu vor desfiinta Sectia Speciala, chiar daca aceasta este criticata in Raportul GRECO, care cere insistent acest lucru, a declarat pentru Europa Libera vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache. El o critica si pe Ana Birchall, ministrul Justitiei, care spunea, legat de obligativitatea implementarii recomandarilor, ca atunci cand esti intr-un club, e nevoie sa respecti regulile.

Sectia pentru procurori a CSM respinge delegarea fostului procuror DNA Mariana Alexandru la Parchetul General

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a respins propunerea de delegare in functia de procuror la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia de indrumare si control, a fostului procuror DNA Mariana Alexandru.

Procuroarea Maria Piturca, care a preluat-o pe micuta Sorina de la asistentul maternal, pusa sub urmarire penala de Sectia Speciala

Sectia speciala de investigare a magistratilor a pus-o miercuri sub urmarire penala pe Maria Antoaneta Piturca, procuroarea care a preluat-o cu forta pe Sorina, fetita de 8 ani, de la asistentul maternal din Baia de Arama.

DOCUMENT Ministerul Justitiei a publicat raportul GRECO. Sectia Speciala o anomalie a cadrului institutional existent

Ministerul Justitiei a publicat marti ultimul raport al GRECO. Raportul critica in termeni duri Sectia speciala de investigare a infractiunilor din Justitie siarata ca decizia autoritatilor romane de a intari pozitia sectieieste in profunda contradictie cu recomandarea de desfiintare a acesteia din precedentul raport.

Iohannis: Guvernul sa vina cu urgent cu o initiativa legislativa care sa corecteze anomalia numita Sectia speciala

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, miercuri, Executivului sa vina urgent cu o initiativa legislativa care va corecta situatia legata de Sectia speciala pentru investigarea magistratilor, pe care a nu.

Iohannis: Guvernul a primit un nou cartonas rosu, prin raportul GRECO. Sectia speciala, o anomalie

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat Guvenrului un proiect de lege privind justitia, prin care sa.

Nimic nu s-a schimbat: Europa denunta Sectia Speciala, PSD denunta priceperea Europei. Dancila, intr-o pozitie ingrata

Raportele GRECO publicate marti de ministerul Justitiei sunt cele mai dure pentru o tara UE iar, Guvernul Dancila ar putea fi constrans de presiunea venita de la Bruxelles sa implementeze aceste recomandarile, in ciuda presiunilor contrare din coalitie.

Adrian Nastase, despre rapoartele GRECO: Exista anomalii bune si anomalii rele?

Adrian Nastase, fost premier al Romaniei, vorbeste intr-o postare pe blog-ul personaldespre raportul GRECO, acolo unde este considerata o anomalie Sectia speciala pentru magistrati, explicand ca.

Iohannis, despre sansele lui Kovesi la sefia Parchetului European: Sunt sanse bune, dar garantat nu este

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi are sanse bune pentru a prelua conducerea Parchetului European, dar ca functia nu este garantata. El a precizat ca postul de procuror-sef european nu intra la negocierile pentru comisari si vicepresedinti ai PE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )