Libnet.ro
UNICEF

10:00

Iohannis, despre scandalul acordului nuclear cu Iranul: Lucrurile nu sunt absolut deloc simple (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, despre scandalul acordului nuclear cu Iranul: Lucrurile nu sunt absolut deloc simple (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit sambata despre scandalul international provocat de decizia lui Donald Trump de a retrage SUA din acordul nuclear cu Iranul. Seful statului spune ca situatia aceastui acord. continuă pe B1

Ofensiva diplomatica internationala pentru salvarea acordului nuclear cu Iranul / Discutie telefonica Merkel - Putin / Ministrul iranian de Externe, vizite la Beijing, Moscova si Bruxelles

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel s-au pronuntat vineri, intr-o convorbire telefonica, pentru mentinerea acordului nuclear iranian, dupa retragerea Statelor Unite, a anuntat Kremlinul, citat de AFP.

Furie la Teheran dupa anuntul lui Trump privind abandonarea acordului nuclear: Deputatii au dat foc steagului american si au strigat Moarte Americii

Un grup de deputati iranieni a incendiat marti, in Parlamentul de la Teheran, un steag american si o copie a acordului nuclear semnat acum trei ani de tara lor cu marile puteri si abandonat marti de administratia Trump. Moarte Americii, au strigat ei, potrivit AFP.

Adevarul Live, ora 14.00. Gigel Stirbu, despre scandalul inregistrarilor de la TVR

Presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, Gigel Stirbu, vorbeste, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre scandalul inregistrarilor de la TVR, persoanele care vor fi chemate la audieri pentru a da explicatii despre situatia in televiziunea publica, dar si pe tema tensiunilor intre generatiile din PNL.

Franta si Iranul doresc pastrarea acordului nuclear

Presedintele francez Emmanuel Macron si omologul sau iranian, Hassan Rohani, au decis, astazi, intr-o convorbire la telefon, sa-si continue actiunea comuna in vederea pastrarii acordului in dosarul nuclear iranian, la o zi dupa retragerea americana din acesta, a anuntat Palatul elysee intr-un comunicat, relateaza AFP.

VIDEO Klaus Iohannis despre protestele romanilor: Este importanta atitudinea civica pentru a-i readuce pe acesti guvernanti cu picioarele pe pamant

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, sambata, de la Blaj, oamenilor care protesteaza in Bucuresti si in alte orase ca este importanta atitudinea civica pentru a-i readuce pe guvernanti cu picioarele pe pamant.

Klaus Iohannis, despre contestatia de la CCR privind refuzul de a o revoca pe Kovesi: Nu am nicio emotie

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce Guvernul condus de Viorica Vasilica Dancila a contestat la Curtea Constitutionala CCR) decizia sa de a nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi de la sefia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2114 seconds )