Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Klaus Iohannis despre protestele romanilor: Este importanta atitudinea civica pentru a-i readuce pe acesti guvernanti cu picioarele pe pamant

Adevărul Adevărul,
VIDEO Klaus Iohannis despre protestele romanilor: Este importanta atitudinea civica pentru a-i readuce pe acesti guvernanti cu picioarele pe pamant

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, sambata, de la Blaj, oamenilor care protesteaza in Bucuresti si in alte orase ca este importanta atitudinea civica pentru a-i readuce pe guvernanti cu picioarele pe pamant. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre contestatia de la CCR privind refuzul de a o revoca pe Kovesi: Nu am nicio emotie

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce Guvernul condus de Viorica Vasilica Dancila a contestat la Curtea Constitutionala CCR) decizia sa de a nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi de la sefia.

VIDEO Klaus Iohannis, la receptia oferita cu ocazia Zilei Europei: Auzim n ultima vreme n Romnia voci care dau foarte usor vina pe Europa si pe Bruxelles pentru aproape orice / Este cel mai facil discurs

Presedintele Klaus Iohannis a criticat miercuri voci de la Bucuresti care dau foarte usor vina pe Europa si pe Bruxelles pentru aproape orice, afirmand ca este vorba de cel mai facil discurs din partea celor deranjati de standardele europene de democratie autentica.

Ministrul Muncii, raspuns pentru Klaus Iohannis: Salariile bugetarilor au crescut si este foarte simplu sa se uite si pe bugetul Romaniei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a raspunscriticilor aduse de presedintele Romaniei. Klaus Iohannis a criticatLegea salarizarii, spunand ca nu reprezinta o reforma. Bineinteles.

Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: Din nefericire, cadrul legislativ nu este mereu cel mai flexibil

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia celei de-a XI-a editii a Congresului Studentilor din Romania in care subliniaza importanta educatiei financiare si a celei.

Klaus Iohannis, PRIMA REACTIE dupa achitarile lui Victor Ponta si Toni Grebla: Ce spune presedintele despre actvitatea DNA(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sambata sa comenteze seria de achitari decise in ultima saptamana de magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie, dar a precizat ca DNA trebuie sa.

Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: Educatia financiara, mai importanta ca niciodata

Presedintelui Klaus Iohannis a subliniat sambata, in mesajul transmis cu ocazia celei de-a XI-a editii a Congresului Studentilor din Romania, importanta educatiei financiare si a celei antreprenoriale,.

Iohannis, despre scandalul acordului nuclear cu Iranul: Lucrurile nu sunt absolut deloc simple (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit sambata despre scandalul international provocat de decizia lui Donald Trump de a retrage SUA din acordul nuclear cu Iranul. Seful statului spune ca situatia aceastui acord.

Klaus Iohannis, REACTIE VIRULENTA dupa ce Romania a blocat un document al UE: Este a doua oara in care PSD-istii incearca sa faca politica externa dupa ureche si iese prost (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut sambata o prima reactie dupa ce Romania a blocat, impreuna cu Cehia si Ungaria, un document al UE care condamna mutarea Ambasadei SUA in Israel de la Tel Aviv la.

Klaus Iohannis a sesizat la CCR inca una dintre legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala inca una dintre legile justitiei. Este vorba despre Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al.

Personaj controversat, alaturi de Klaus Iohannis, la receptia de la Cotroceni

Un personaj controversat a participat la receptia de la Palatul Cotroceni de Ziua Europei. Este vorba despre Felix Tataru, marele strateg de campanie a lui Klaus Iohannis, preluat de la fostul presedite al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )