Libnet.ro
UNICEF

14:30

Iohannis, despre scandalul Ghita-Kovesi: Este campanie

Antena3 Antena3,
Iohannis, despre scandalul Ghita-Kovesi: Este campanie

Presedintele Klaus Iohannis a spus marti, despre subiectul Ghita-Kovesi, ca este o campanie. Astfel, seful statului subsumeaza autodenuntul lui Sebastian Ghita campaniei electorale, ceea ce inseamna. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre scandalul echipamentelor contrafacute:Este revoltator. Responsabilii, de toata jena!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca responsabilii pentru starea foarte proasta a echipamentelor sportivilor de la ultima editie a Jocurilor Olimpice sunt de toata jena.

Iohannis, despre scandalul echipamentelor purtate de sportivi la Olimpiada de la Rio: Este revoltator asa ceva; responsabilii sunt de toata jena

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca responsabilii pentru starea foarte proasta a echipamentelor sportivilor de la Olimpiada de la Rio sunt de toata jena, iar gestul de a trimite reprezentanti ai Romaniei la competetii in astfel de conditii este revoltator si incalificabil, pentru ca si-au batut joc de munca olimpicilor.

Iohannis despre autodenuntul lui Ghita: Ciudat; cei insarcinati cu aceste chestiuni sa-si faca treaba

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti ca autodenuntul deputatului Sebastian Ghita referitor la lucrarea de doctorat a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este ciudat.

Klaus Iohannis, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Ciudat. Are loc din cauza campaniei electorale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut marti un scurt comentariu despre autodenuntul deputatului Sebastian Ghita la Parchetul General. Seful statului a declarat ca autodenuntul este facut din cauza campaniei.

Iohannis, despre demisia lui MRU de la SIE: Am lucrat foarte bine cu Ungureanu. Are o situatie medicala. Voi face o propunere dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis a explicat ca demisia lui Mihai Razvan Ungureanu din fruntea SIE nu survine ca urmare a unor disensiuni, ci a unor probleme medicale, care l-au impiedicat inclusiv sa vina la Cotroceni.

Iohannis, despre cazul Oprea: Daca Parchetul decide sau nu sa revina cu o alta solicitare spre mine, asta vom vedea pe parcurs

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca demisia lui Gabriel Oprea din Senat a detensionat situatia, iar daca Parchetul va face sau nu o noua solicitare pentru urmarirea penala, de data aceasta catre Presedintie, ramane de vazut pe parcurs.

Iohannis, despre militarii raniti in Afganistan: Pentru noi, cei de acasa, ei sunt eroi si trebuie sa le fim recunoscatori

Presedintele Klaus Iohannis a adresat, duminica, un mesaj pentru cei patru militari romani raniti in Afganistan si le-a urat sanatate si insanatosire grabnica, afirmand ca pentru cei de acasa militarii sunt eroi care isi risca viata pentru mentinerea pacii si pentru asta trebuie sa le fim recunoscatori, informeaza News. ro.

Klaus Iohannis, concluzii dupa sedinta CSAT. Este nevoie de o relatie imbunatatita cu Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii la Palatul Cotroceni, dupa sedinta CSAT de marti, prezentand principalele concluzii dupa dezbaterea temelor aflate pe ordinea de zi. CSAT a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )