Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis, despre tragedia de la Colectiv: M-a rascolit puternic. Cat despre Raed Arafat, aici Orban va face analiza si va da un raspuns (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, despre tragedia de la Colectiv: M-a rascolit puternic. Cat despre Raed Arafat, aici Orban va face analiza si va da un raspuns (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca tragedia de la Colectiv l-a marcat profund. Acesta a mai precizat ca premierul Ludovic Orban va face o analiza si va da un raspuns in ceea ce-l priveste pe Raed Arafat. intrebat. continuă pe B1

Iohannis, despre revocarea Laurei Codruta Kovesi: A fost un moment greu cand am semnat acel decret

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca semnarea decretului de revocare a Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA a reprezentat un moment greu, de care Romania nu avea nevoie. Pe de alta parte,.

Klaus Iohannis despre cele 6 case: Doamna Dancila este prost informata. Sunt 5 case(VIDEO)

Cele 6 acum 5) case au fost cumparate legal si cinstiti, si nu am avut niciodata dosar penal penal, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei conferinte de presa, de miercuri. Este o.

Iohannis, despre revocarea lui Kovesi: A fost un moment greu cand am semnat acel decret (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca a avut mai multe discutii de-a lungul timpului cu Laura Codruta Kovesi. Totusi, a refuzat sa spuna daca intr-adevar i-a cerut demisia acesteia, asa cum s-a speculat in spatiul.

Iohannis despre raspunsul Ghinion!: Nu a fost intentia mea sa jignesc. Vad ca acum se foloseste mai ales intr-o nota glumeata (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca nu a intentionat sa jigneasca pe nimeni cand a raspuns ghinion! intrebat, in 2014, cum a reusit el sa aiba mai multe case, iar alti profesori nu. Acea.

Iohannis, despre Dancila: Nu accept o dezbatere cu aceasta persoana, care reprezinta tot ce e mai rau in politica ultimilor ani Voi organiza eu o dezbatere, martea viitoare. Voi invita politologi, jurnalisti (VIDEO)

Klaus Iohannis a explicat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa sustinutad e la sediul PNL, de ce nu accepta o dezbatere cu Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale. Iohannis a precizat,.

Iohannis, despre demisia Guvernului de la Chisinau: E indreptata impotriva intereselor pe termen mediu si lung ale Republicii Moldova si ale cetatenilor sai

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca demersul initiat de Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) de inlaturare a Guvernului Maia Sandu, intr-un moment esential pentru reforma Justitiei, este indreptat impotriva intereselor pe termen mediu si lung ale Republicii Moldova si ale cetatenilor sai.

Seful de campanie al lui Iohannis, despre refuzul presedintelui de a participa la dezbateri: Alta ar fi fost situatia daca aveam un tur doi fara PSD

Alta ar fi fost situatia daca aveam un tur doi fara PSD, a declarat seful de campanie al lui Klaus Iohannis, liberalul Dan Motreanu, despre faptul ca seful statului nu va merge la dezbateri cu Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )