Libnet.ro
UNICEF

05:45

Iohannis despre Vonica: A fost alaturi de comunitatea sibiana, in cele mai importante momente

România Liberă România Liberă,
Iohannis despre Vonica: A fost alaturi de comunitatea sibiana, in cele mai importante momente

Klaus Iohannis, prmarul Sibiului, a transmis, miercuri, un mesaj de condoleante familiei Vonica, spunand ca Ilie Vonica a fost alaturi de comunitatea sibiana in cele mai importante momente, constientizand apartenenta la aceasta. continuă pe România Liberă

Iohannis, despre gazele de sist: Sa o lasam mai incet cu exploatarea

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marti, la Adevarul Live ca agreeaza ideea explorarii gazelor de sist, dar se impotriveste, deocamdata, exploatarii.

Klaus Iohannis despre candidatura la prezidentiale: In cazul in care mi se propune, sunt dispus

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni ca, in cazul in care i se va propune candidatura la alegerile prezidentiale, este dispus sa intre in competitia electorala, mentionand insa ca doreste sa existe o dezbatere pe aceasta tema si in organizatiile PNL. Intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale, Iohannis a raspuns: Nu m-a rugat nimeni sa fac asa ceva, dar eu i-am rugat pe colegii din partid sa dezbata in organizatiile lor aceasta chestiune, dupa care probabil vom avea intern o faza de armonizare si congresul poate ajunge in situatia sa ia o decizie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )