Libnet.ro
UNICEF

13:45

Iohannis, dezamagit de negocierile pentru bugetul Uniunii Europene: Pozitiile sunt total diferite

Antena3 Antena3,
Iohannis, dezamagit de negocierile pentru bugetul Uniunii Europene: Pozitiile sunt total diferite

Presedintele a facut declaratii dupa intrevederea cu presedintii Consiliului European si Comisiei Europene. Klaus Iohannis sustine ca e dezamagit de negocierile pentru bugetul Uniunii Europene de pana acum. continuă pe Antena3

KLAUS IOHANNIS, DESPRE NEGOCIERILE PRIVIND BUGETUL UE: Rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, referitor la negocierile privind bugetul UE, ca rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor si ca nu poate spune ca s-au facut progrese, pentur ca pozitiile nu s-au apropiat.

Bugetul Uniunii Europene si mizele majore pentru Romania

Discutiile din aceasta perioada privind viitorul buget al Uniunii Europene Cadrul Financiar Multianual 2021-2027) sunt esentiale pentru dezvoltarea proiectului european si a Romaniei in anii care urmeaza.

Klaus Iohannis, despre negocierile privind bugetul UE: Rezultatul este, cel putin pana acum, dezamagitor

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat sceptic cu privire la progresul negocierilor privind bugetul Uniunii Europene, precizand ca, pana acum, rezultatul discutiilor este dezamagitor. Ieri am avut o.

Digi24: incepe razboiul pentru bugetul UE. Statele dezvoltate vor sa plateasca mai putin pentru cele sarace

Cel mai important subiect dezbatut in aceste zile la Bruxelles este bugetul Uniunii Europene pentru urmatorii 7 ani. inainte de sedinta Consiliului European de joi, unde presedintele Charles Michel va incerca sa obtina un consens, au aparut tensiuni puternice intre statele membre, dar si intre institutiile europene in legatura cu viitorul buget multianual 2021-2027. Romania este afectata direct de aceste negocieri. in timp ce marii contribuabili cer reducerea fondurilor pentru agricultura si coeziune adica bani pentru autostrazi, drumuri sau extinderea retelelor de gaze), tara noastra are cea mai mare nevoie de fondurile respective.

Klaus Iohannis, reuniune importanta la Bruxelles: Se discuta BUGETUL UE pentru perioada 2021-2027

Presedintele Klaus Iohannis pleaca joi la Bruxelles, undeva participala reuniunea extraordinara a Consiliului European. Subiectul aflat pe agenda de discutii este cel referitor la Cadrul Financiar.

Iohannis: Bugetul Uniunii trebuie stabilit la un nivel suficient pentru implementarea obiectivelor politice agreate la Summitul de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea extraordinara a Consiliului European dedicata negocierilor privind viitorul Cadru Financiar Multianual. Seful statului a transmis ca volumul total al bugetului Uniunii trebuie stabilit la un nivel suficient pentru a permite implementarea obiectivelor politice agreate la Summitul de la Sibiu si a pledat pentru o abordare echilibrata.

Fond-record, de 820 milioane dolari, pentru startup-uri europene, lansat de Atomico, unde avem si un partener roman

Startup-urile europene de tehnologie vor putea obtine finantari de capital de risc de cate 4 milioane de dolari sau mai mult, dintr-un nou fond de investitii, de 820 de milioane de dolari, lansat de firma de venture capital Atomico, unde activeaza, mai nou, si o romanca, in calitate de partener.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )