Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fond-record, de 820 milioane dolari, pentru startup-uri europene, lansat de Atomico, unde avem si un partener roman

Hotnews Hotnews,
 Fond-record, de 820 milioane dolari, pentru startup-uri europene, lansat de Atomico, unde avem si un partener roman

Startup-urile europene de tehnologie vor putea obtine finantari de capital de risc de cate 4 milioane de dolari sau mai mult, dintr-un nou fond de investitii, de 820 de milioane de dolari, lansat de firma de venture capital Atomico, unde activeaza, mai nou, si o romanca, in calitate de partener. continuă pe Hotnews

Bogdan Aurescu (MAE) saluta anuntul SUA privind alocarea a 1 miliard de dolari pentru tarile din Initiativa celor Trei Mari

Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, a salutat anuntul facut de Mike Pompeo, omologul sau american, privind alocarea de catre SUA a un miliard de dolari pentru investitii in proiecte energetice in cadrul.

PENTRU ATRAGEREA FONDURILOR UE IN VIITOAREA PERIOADA DE PROGRAMARE Acord cu BEI de 20 milioane euro, pentru servicii de asistenta tehnica

Tara noastra a semnat cu Banca Europeana de Investitii BEI) un acord de servicii de asistenta tehnica in valoare de 20 de milioane de euro pentru atragerea fondurilor europene in viitoarea perioada de programare, informeaza Ministerul Fondurilor Europene MFE), a anuntat, vineri, Ministerul Fondurilor Europene.

Aparate telefax in valoare de 2,3 milioane lei pentru Aparare

Ministerul Apararii, prin Unitatea Militara 02415 Bucuresti, a lansat o licitatie de 2,3 milioane le.

Iukos: Rusia, condamnata in apel la despagubiri de 50 de miliarde de dolari pentru fostii actionari

La peste 15 ani de la fapte, un tribunal olandez a condamnat marti Rusia, in apel, sa plateasca 50 de miliarde de dolari fostilor actionari ai grupului petrolier Iukos, astazi dezmembrat, scrie AFP.

Cel mai bogat om din lume promite 10 miliarde de dolari pentru combaterea schimbarilor climatice

Seful Amazon, Jeff Bezos, a promis sa investeasca 10 miliarde de dolari 7,7 miliarde de lire sterline) pentru a ajuta la combaterea schimbarilor climatice.

Un IT-ist roman a obtinut o investitie de 1,44 milioane euro pentru startup-ul sau

Un startup de securitate cibernetica, fondat de un IT-ist roman, la Londra, a obtinut, zilele trecute, o finantare de capital de risc de 1,2 milioane de lire sterline circa 1,44 milioane euro) din partea unor investitori de venture capital.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )