Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iohannis, de doua ori mai multe voturi decat Dancila in Maramures, judet condus de un vicepresedinte PSD

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, de doua ori mai multe voturi decat Dancila in Maramures, judet condus de un vicepresedinte PSD

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale in judetul Maramures, unde s-a clasat pe primul loc, cu 40,1% din voturi, in fata Vioricai Dancila, in conditiile in care judetul este condus din postura de presedinte al Consiliului Judetean de vicepresedintele PSD Gabriel Zetea. continuă pe Hotnews

PNL, un nou scor istoric in Vrancea. Iohannis a luat in fieful PSD mai multe voturi decat Dancila si Barna la un loc

Biroul Electoral Central a dat publicitatii rezultatele partiale ale scrutinului pentru alegerea presedintelui Romaniei programat duminica, 10 noiembrie.

Kelemen Hunor: Rezultatul la alegeri este bun, vom avea mai multe voturi decat in 2009 sau 2014

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca rezultatul pe care l-a obtinut la alegerile prezidentiale este bun, pe proiectia UDMR urmand sa fie inregistrate mai multe voturi decat in 2009 sau 2014.

Scor excelent pentru Kelemen Hunor in Teleorman. De 25 de ori mai multe voturi decat votanti de etnie maghiara

Candidatul UDMR, Kelemen Hunor, a obtinut un scor execelent in Teleorman, judet unde locuiesc doar 18 cetateni de etnie maghiara. Candidatii UDMR obtin voturi preponderent in zonele cu populatie de etnie maghiara si obtinand majoritatea in Harghita si Covasna.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Liderul UDMR, Kelemen Hunor: Am obtinut mai multe voturi decat in 2009 si 2014

Candidatul UDMR la Presedintia Romaniei, Kelemen Hunor, a declarat, duminica, dupa rezultatele exit-poll, ca voturile obtinute de el la aceste alegeri sunt mai multe decat cele obtinute la precedentele alegeri.

Alegerile din Spania: Socialistii ocupa primul loc, in timp ce partidul de extrema dreapta castiga de doua ori mai multe locuri in parlament

Partidul socialist de la guvernare a castigat cele mai multe locuri in cadrul alegerilor generale, insa nu a reusit sa stranga o majoritate, in timp ce partidul de extrema dreapta Vox, a inregistrat un castig semnificativ, scrie BBC.

Iohannis a castigat alegerile in mai multe orase fief PSD. La Focsani, Viorica Dancila a luat cele mai multe voturi intr-o singura sectie din 58

La Craiova, orasul Liei Olguta Vasilescu, unul dintre liderii PSD si cea care s-a ocupat de campania electorala a Vioricai Dancila, Klaus Iohannis a obtinut cel mai mare procent - peste 32,58% din voturi la alegerile prezidentiale. Viorica Dancila a obtinut mai multe voturi decat Iohannis in doar 7 din cele 173 de sectii din Craiova. in schimb, la Videle, orasul sau natal, Viorica Dancila a obtinut cel mai mare scor in toate cele 9 sectii de votare, castigand alegerile cu 44,35%, la o diferenta de aproape 20 de procente fata de Iohannis.

Kelemen Hunor: Am obtinut mai multe voturi decat in 2009 si 2014

Candidatul UDMR la Presedintia Romaniei, Kelemen Hunor, a declarat, duminica, dupa rezultatele exit-.

ADRIAN TUTUIANU (PRO ROMANIA): Diaconu putea obtine mai multe voturi, daca Pro Romania nu s-ar fi rupt

Vicepresedintele Pro Romania Adrian Tutuianu a declarat, la RFI, ca Mircea Diaconu putea obtine mai multe voturi la alegerile prezidentiale, daca Pro Romania nu s-ar fi rupt chiar inainte de scrutin, el considerand ca ruptura din partid a derutat electoratul. De asemenea, el este de parere ca alegatorii lui Mircea Diaconu nu vor avea un comportament unitar in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Alegeri in Spania: PSOE cele mai multe voturi, dar majoritate redusa

Partidul Muncitorilor Socialisti PSOE) de guvernamant din Spania a obtinut cele mai multe voturi la.

Candidatul PNL, Klaus Iohannis, a obtinut cele mai multe voturi in primul tur la Prezidentiale.

Partidul National Liberal jubileaza dupa aflarea rezultatelor exit -poll. Klaus Iohannis se afla la .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )