Libnet.ro
UNICEF

08:15

Iohannis a castigat alegerile in mai multe orase fief PSD. La Focsani, Viorica Dancila a luat cele mai multe voturi intr-o singura sectie din 58

Hotnews Hotnews,
 Iohannis a castigat alegerile in mai multe orase fief PSD. La Focsani, Viorica Dancila a luat cele mai multe voturi intr-o singura sectie din 58

La Craiova, orasul Liei Olguta Vasilescu, unul dintre liderii PSD si cea care s-a ocupat de campania electorala a Vioricai Dancila, Klaus Iohannis a obtinut cel mai mare procent - peste 32,58% din voturi la alegerile prezidentiale. Viorica Dancila a obtinut mai multe voturi decat Iohannis in doar 7 din cele 173 de sectii din Craiova. in schimb, la Videle, orasul sau natal, Viorica Dancila a obtinut cel mai mare scor in toate cele 9 sectii de votare, castigand alegerile cu 44,35%, la o diferenta de aproape 20 de procente fata de Iohannis. continuă pe Hotnews

Iohannis, de doua ori mai multe voturi decat Dancila in Maramures, judet condus de un vicepresedinte PSD

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale in judetul Maramures, unde s-a clasat pe primul loc, cu 40,1% din voturi, in fata Vioricai Dancila, in conditiile in care judetul este condus din postura de presedinte al Consiliului Judetean de vicepresedintele PSD Gabriel Zetea.

Bolivia: Politia s-a revoltat in mai multe orase. Guvernul lui Evo Morales denunta o lovitura de stat orchestrata de opozitie

Politia din orase precum Cochabamba, Santa Cruz si Sucre, capitala constitutionala a Boliviei, s-a alaturat protestatarilor care, de la finalul lunii octombrie, contesta noul mandat al lui Evo Morales. in urma revoltei politiei, Executivul a asigurat ca nu va mobiliza armata si este de parere ca opozitia incearca sa dea o lovitura de stat.

Klaus Iohannis a castigat alegerile in judetul Constanta. Candidatul de pe locul al doilea, la 20 de procente diferenta

Candidatul PNL la alegerile din 10 noiembrie a fost cel mai votat de catre alegatorii din judetul Constanta. Klaus Iohannis a fost optiunea a 40,15% dintre votanti.

Traian Basescu: Momentul in care s-a instalat Guvernul Orban a fost momentul in care Iohannis a castigat alegerile prezidentiale Ce scor prevede fostul presedinte in finala (VIDEO)

Traian Basescu a explicat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis si-a castigat un nou mandat la Cotroceni inca din momentul in care a inlocuit-o pe Viorica Dancila cu Ludovic.

Topul artistelor care au castigat cele mai multe premii Grammy din istorie

Acordate din 1957, Premiile Grammy sunt considerate cele mai importante trofee din industria muzicala mondiala. Care sunt artistele ce au obtinut de-a lungul anilor cele mai multe premii Grammy aflati din materialul de mai jos.

Alegerile din Spania: Socialistii ocupa primul loc, in timp ce partidul de extrema dreapta castiga de doua ori mai multe locuri in parlament

Partidul socialist de la guvernare a castigat cele mai multe locuri in cadrul alegerilor generale, insa nu a reusit sa stranga o majoritate, in timp ce partidul de extrema dreapta Vox, a inregistrat un castig semnificativ, scrie BBC.

Alegeri prezidentiale 2019. Cine a castigat alegerile in Baragan, cate voturi a obtinut Klaus Iohannis

Pentru prima data in ultimii ani, electoratul din judetul Calarasi si-a schimbat optiunea: PSD nu a mai castigat alegerile in Baragan. Klaus Iohannis, candidatul Partidului National Liberal pentru presedintia Romaniei, a castigat alegerile 2019 in judetul Calarasi. Conform datelor partiale la alegerile prezidentiale 2019, actualul presedinte al Romaniei a fost votat de 36,9% dintre calarasenii cu drept de vot.

Rezultate partiale AEP, ora 23.00. S-au numarat voturile din mai multe judete. Klaus Iohannis, peste 36%

Romanii au fost chemati duminica, 10 noiembrie, sa spuna pe cine vor sa trimita in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Marele castigator este Klaus Iohannis, care s-a distantat considerabil de ocupantul locului doi. Biroul Electoral Central a inceput numaratoarea oficiala si prezinta propriile rezultate oficiale ale primului tur al alegerilor prezidentiale. Pe primul loc .

Candidatul PNL, Klaus Iohannis, a obtinut cele mai multe voturi in primul tur la Prezidentiale.

Partidul National Liberal jubileaza dupa aflarea rezultatelor exit -poll. Klaus Iohannis se afla la .

ADRIAN TUTUIANU (PRO ROMANIA): Diaconu putea obtine mai multe voturi, daca Pro Romania nu s-ar fi rupt

Vicepresedintele Pro Romania Adrian Tutuianu a declarat, la RFI, ca Mircea Diaconu putea obtine mai multe voturi la alegerile prezidentiale, daca Pro Romania nu s-ar fi rupt chiar inainte de scrutin, el considerand ca ruptura din partid a derutat electoratul. De asemenea, el este de parere ca alegatorii lui Mircea Diaconu nu vor avea un comportament unitar in turul doi al alegerilor prezidentiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )