Libnet.ro
UNICEF

19:00

Iohannis, dupa CSAT: Una dintre cauzele principale de deprofesionalizare a institutiilor

România Liberă România Liberă,
Iohannis, dupa CSAT: Una dintre cauzele principale de deprofesionalizare a institutiilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, dupa sedinta CSAT in care s-a discutat cazul Caracal c. continuă pe România Liberă

IOHANNIS, DUPA CSAT: Cauzele deprofesionalizarii institutiilor, numirile in functii pe criterii politice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, dupa sedinta CSAT in care s-a discutat cazul Caracal ca una dintre cauzele principale de deprofesionalizare a institutiilor este reprezentata de numirile in functii facute pe criterii politice.

Anchetatorii l-au adus pe Gheorghe Dinca pentru reconstituirea celor doua crime, inclusiv in locul in care ar fi aruncat una dintre victime

Anchetatorii l-au adus, luni dupa-amiaza, pe Gheorghe Dinca, pentru reconstituirea celor doua crime din Caracal, pe care acesta le-a recunoscut. Dinca este dus si acolo unde se presupune ca a aruncat cel putin una dintre victime, scrie Mediafax.

Bogdan Chirieac, despre discursul lui Iohannis dupa sedinta CSAT: Are exact aceeasi obsesie

Bogdan Chirieac a atras atentia asupra declaratiei presedintelui Klaus Iohannis, facute dupa sedinta CSAT cu privire la crimele din Caracal. Analistul politic a atras atentia asupra aluziei facute de.

Iohannis, dupa sedinta CSAT: Guvernele din ultimii ani au umplut tara de incompetenti, au dat afara prea multi profesionisti, au pus in schimb slugi Statul roman trebuie resetat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, dupa sedinta CSAT, ca statul roman trebuie resetat si a cerut atat puterii, cat si partidelor din opozitie sa-si schimbe abordarea fata de functia publica in conditiile in care solutia pe termen mediu este depolitizarea intregului aparat de stat in zonele in care e nevoie de profesionisti.

Klaus Iohannis, dupa CSAT: Am aprobat ca proiectul autostrazii Ploiesti Brasov sa fie declarat obiectiv strategic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti dupa sedinta CSAT ca a declarat proiectul autostrazii Ploiesti-Brasov drept unul strategic de interes national. Tot azi am aprobat ca proiectul autostrazii.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT in care s-a discutat cazul Caracal: Am ajuns aici pentru ca guvernele din ultimii ani au umplut tara de incompetenti in functii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, dupa sedinta CSAT, ca rapoartele MAI si STS cu privire la cazul de la Caracal au scos la iveala o serie de deficiente grave cu privire la interventia.

Simona Halep va fi decorata de Klaus Iohannis, dupa victoria istorica de la Wimbledon

Presedintele Klaus Iohannis o va decora in cursul zilei de marti, intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni, pe Simona Halep, dupa finala istorica de la Wimbledon. Aceasta se afla la Palatul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )