Libnet.ro
UNICEF

20:30

Iohannis, dupa protestul din HoReCa: Noi masuri de relaxare nu vor fi, pana la o descrestere consistenta a epidemiei. Vom veni cu masuri de sprijin economic

Adevărul Adevărul,
Iohannis, dupa protestul din HoReCa: Noi masuri de relaxare nu vor fi, pana la o descrestere consistenta a epidemiei. Vom veni cu masuri de sprijin economic

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri, dupa protestul angajatilor din HoReCa, ca pana nu intram intr-o descrestere consistenta a epidemiei, nu se vor lua masuri de relaxare, dar in contrapartida Guvernul va veni cu masuri de sprijin economic. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre protestul angajatilor HoReCa: Noi masuri de relaxare nu sunt posibile. Guvernul va veni cu masuri de sprijin economic (VIDEO)

Angajatii dinHoReCaprotesteaza miercuri in fata restaurantelor si a teraselor unde lucreaza. Ei solicita in continuareredeschiderea restaurantelorsi au mai gasit si alte cereri pentru.

Ministrul Sanatatii, despre redeschiderea restaurantelor: inca nu este cazul Protest anuntat de angajatii din HoReCa pentru miercuri seara

In acest moment, inca nu este cazul redeschiderii restaurantelor in spatiu inchis, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Declaratiile au loc in contextul in care angajatii din HoReCa au anuntat proteste, miercuri, intre orele 17. 00, in fata restaurantelor si a teraselor, pentru a trage un semnal de alarma asupra viitorului celor 400. 000 de persoane care muncesc in aceasta industrie.

Protest al angajatilor din HoReCa in fata restaurantelor si a teraselor unde lucreaza

Angajatii din HoReCa vor protesta, miercuri, intre orele 17-18, in fata restaurantelor si a teraselor unde lucreaza, pentru a trage un semnal de alarma asupra viitorului celor 400. 000 de persoane care muncesc in aceasta industrie, conform news. ro.

Cristian Pomohaci a castigat razboiul cu Politia. Decizia judecatorilor dupa scandalul din trafic

Cristian Pomohaci, fostul preot-vedeta acuzat de pedofilie, a castigat razboiul cu Politia. Oprit in trafic pentru ca ar fi ignorat regulile de circulatie, a contestat amenda in instanta, reusind sa obtina anularea unei sanctiuni pe care a primit-o in urma cu doua luni, in Bistrita. El si-a recuperat si permisul de conducere, care fusese suspendat .

Fotogafia Zilei: Vanatai pe picioarele unui barbat dupa eliberarea din centrul de detentie din Minsk

Minsk, Belarus Vanatai pe picioarele unui barbat dupa eliberarea din centrul de detentie Fotogra.

VIDEO Klaus Iohannis: Daca numarul de bolnavi creste zilnic, noi masuri de relaxare nu sunt posibile

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu sunt posibile noi masuri de relaxare in conditiile in care numarul de infectari cu noul coronavirus creste zilnic.

Klaus Iohannis, veste proasta pentru patronii din HORECA

Presedintele Klaus Iohannis spune ca restaurantele si terasele nu vor avea parte de masuri de relaxa.

Protest inedit al angajatilor din HoReCa, azi, de la ora 17.00. Ce le reproseaza acestia autoritatilor

Angajatii din industria HoReCa au pregatit un protest inedit pentru miercuri, intre orele 17 si 18, cand vor intrerupe vanzarea si vor manifesta in fata restaurantelor si a teraselor unde lucreaza, pentru a.

Klaus Iohannis, dupa sedinta de la Cotroceni: Am discutat despre planul national de redresare si rezilienta. Eforturile Guvernului, in acest moment, se concentreaza pe infrastructura

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o declaratie de presa, la finalul sedintei pe care a convocat-o la Palatul Cotroceni, la care au participat prim-ministrul Ludovic Orban si vicepremierul Raluca.

Klaus Iohannis, dupa sedinta de la Cotroceni: Am discutat despre planul national de redresare si rezilienta pentru a atrage fonduri europene necesare redresarii economiei. Eforturile Guvernului se concentreaza pe infrastructura (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o declaratie de presa, la finalul sedintei pe care a convocat-o la Palatul Cotroceni, la care au participat prim-ministrul Ludovic Orban si vicepremierul Raluca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )