Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ministrul Sanatatii, despre redeschiderea restaurantelor: inca nu este cazul Protest anuntat de angajatii din HoReCa pentru miercuri seara

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Sanatatii, despre redeschiderea restaurantelor: inca nu este cazul Protest anuntat de angajatii din HoReCa pentru miercuri seara

In acest moment, inca nu este cazul redeschiderii restaurantelor in spatiu inchis, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Declaratiile au loc in contextul in care angajatii din HoReCa au anuntat proteste, miercuri, intre orele 17. 00, in fata restaurantelor si a teraselor, pentru a trage un semnal de alarma asupra viitorului celor 400. 000 de persoane care muncesc in aceasta industrie. continuă pe Hotnews

Ministrul Sanatatii, anunt important! Ce se va intampla in mai putin de doua saptamani

Sunt anchete in derulare in criza noului coronavirus. Avem perioada concediilor si teste la cerere si activitati economice reluate care se desfasoara la foc continuu in cele mai multe dintre judete si atunci avem si acest numar de teste pozitive, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intr-un interviu in exclusivitate pentru Antena 3.

Ministrul Sanatatii: Am trecut prin a doua cocoasa, mai agresiva decat primul val al pandemiei. Nu ajungeam aici daca dupa 15 mai se respectau regulile

Romania a trecut prin a doua cocoasa mai agresiva decat primul val al pandemiei de COVID-19, iar daca ar fi fost respectate regulile stabilite in momentul relaxarii, 15 mai, nu am fi ajuns in aceasta situatie, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca la acest moment in spitalele din Romania sunt spre 1. 034 de paturi de terapie intensiva, la ATI fiind internati 473 de pacienti.

MINISTRUL SANATATII: Elevii din clasele mici ar trebui sa poarte masca la scoala in mod obligatoriu

Elevii din clasele mici ar trebui sa poarte masca in mod obligatoriu, iar aceasta regula ar trebui introdusa poate de catre cei care pregatesc acest moment, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, conform Hotnews.

Ministrul Sanatatii: Elevii din clasele mici ar trebui sa poarte masca la scoala in mod obligatoriu

Elevii din clasele mici ar trebui sa poarte masca in mod obligatoriu, iar aceasta regula ar trebui introdusa poate de catre cei care pregatesc acest moment, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Noi adaptam o evolutie pandemica intr-un context de sezon rece cu boli respiratorii si participarea la orele de clasa

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut oserie de precizari cu privire la evolutia epidemiei de coronavirus din Romania, ocazie cu a subliniat ca sunt esentialerespectarea regulilorde.

Italia va face sacrificiile necesare pentru a garanta deschiderea scolilor in septembrie - ministrul Sanatatii

Italia, care incearca sa opreasca o noua explozie a cazurilor de coronavirus, va face sacrificiile necesare pentru a garanta deschiderea scolilor la mijlocul lunii septembrie, a afirmat ministrul Sanatatii, Roberto Speranza, ingrijorat de inmultirea contaminarilor in randul tinerilor, scrie AFP.

Italia va face sacrificiile necesare pentru a garanta deschiderea scolilor in septembrie, afirma ministrul Sanatatii

Italia, care incearca sa opreasca o relansare a pandemiei de coronavirus, va face sacrificiile necesare pentru a garanta deschiderea scolilor la mijlocul lunii septembrie, a afirmat ministrul Sanatatii, Roberto Speranza, ingrijorat de inmultirea contaminarilor in randul tinerilor, relateaza AFP, conform Agerpres.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, despre stiuatia restructurarilor de la TAROM: Reducerea cu 500-600 de angajati se va realiza pe fiecare componenta in parte

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a discutat marti, in timpul conferintei de presa, si despre situatia restructurarilor la compania TAROM. Pentru moment acesta declara ca se fac restructurari si nu.

Klaus Iohannis, despre situatia din Belarus: Este necesara inceperea unor investigatii transparente. Am solicitat incetarea imediata a violentelor impotriva protestatarilor pasnici

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, sustinuta la Palatul Cotroceni, ca a discutat cu liderii europeni despre situatia din Belarus si a solicitat incetarea imediata a.

Klaus Iohannis, despre situatia din Belarus: Este necesara inceperea unor investigatii transparente. Am solicitat incetarea imediata a violentelor impotriva protestatarilor pasnici (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, sustinuta la Palatul Cotroceni, ca a discutat cu liderii europeni despre situatia din Belarus si a solicitat incetarea imediata a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )