Libnet.ro
UNICEF

13:45

Iohannis: Elevii din anii terminali nu sunt obligati sa se intoarca la scoala pentru doua saptamani Nu am folosit informatii gresite. Este un studiu facut de Institutul Pasteur

Hotnews Hotnews,
 Iohannis: Elevii din anii terminali nu sunt obligati sa se intoarca la scoala pentru doua saptamani Nu am folosit informatii gresite. Este un studiu facut de Institutul Pasteur

Presedintele Iohannis a declarat ca elevii din anii terminali nu sunt obligati sa revina la scoala pentru cele doua saptamani de pregatire inainte de examenele de capacitate sau de Bacalaureat, aceasta pregatire fiind o oportunitate doar. Presedintele a raspuns si acuzelor ca a inchis scolile invocand experienta Frantei: Informatia este corecta. Este un studiu facut de Institutul Pasteur si au ajuns la aceasta concluzie. Nu m-am referit la situatia de ieri, de alaltaieri, am spus ca exista o astfel de situatie. Dar decizia nu s-a bazat pe acest exemplu ci pe faptul ca la noi nu se poate face distantarea, din cauza spatiului, elevii merg acasa si pot duce boala acolo. continuă pe Hotnews

Iohannis: Elevii din anii terminali nu sunt obligati sa se intoarca la scoala pentru doua saptamani

Presedintele Iohannis a declarat ca elevii din anii terminali nu sunt obligati sa revina la scoala pentru cele doua saptamani de pregatire inainte de examenele de capacitate sau de Bacalaureat, aceasta pregatire fiind doar o oportunitate.

USLIP Iasi ii cere presedintelui Klaus Iohannis ca elevii din anii terminali sa nu mai revina la scoala

Liderul Uniunii Libere din invatamantul Preuniversitar USLIP) Iasi, Laviniu Lacusta sustine ca este riscant ca scolile sa fie deschise in iunie pentru elevii din anii terminali, cerandu-i presedintelui Klaus Iohannis sa revina asupra deciziei.

Anisie: Elevii din anii terminali vor reveni la scoala pe 2 iunie pentru doua saptamani Maxim 10 elevi in clasa

Elevii din anii terminali vor reveni la cursuri pe data de 2 iunie doar pentru doua saptamani de pregatire, a anuntat ministrul Anisie. Se vor realiza in aceasta perioada numai activitati de pregatire si consiliere pentru examenele nationale. Pentru elevii care au probleme de sanatate sau au in familie persoane cu risc de imbolnavire, prezenta la scoala va fi optionala, iar decizia va apartine parintilor. Monica Anisie: Toate situatiile scolare vor fi incheiate cu doua note Nu se vor mai da teze Evaluarea Nationala incepe pe 15 iunie, Bacalaureatul pe 22 iunie.

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, propunere privind redeschiderea scolilor: intai revin la ore doar elevii din anii terminali. Copiii din clasele I-IV vor incheia anul online (VIDEO, FOTO)

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a inaintat Ministerului Educatiei o propunere pentru redeschiderea scolilor. Potrivit documentului, la ore ar trebui sa revina intai elevii din anii.

VIDEO Klaus Iohannis, noi masuri: Gradinitele, scolile si universitatile nu se redeschid pana in septembrie Mediile se incheie cu notele de acum Elevii din anii terminali vor merge la scoala doua saptamani

Cursurile nu vor mai fi reluate in acest an scolar pentru majoritatea elevilor si studentilor, a anuntat luni presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Vor reveni la scoala doar elevii din anii terminali a VIII-a si a XII-a) in vederea pregatirii evaluarii nationale, respectiv bacalaureatul, insa in anumite conditii.

Presedintele Iohannis: Exista o lege care sprijina si practic, si financiar parintii care trebuie sa stea acasa cu copiii. Elevii din anii terminali nu vor fi obligati sa mearga la scoala (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a explicat ca legislatia in vigoare sprijina si practic, si financiar parintii care trebuie sa stea acasa cu copiii, in conditiile in care autoritatile.

Revenirea la scoala, in anumite conditii. Doar elevii din anii terminali ar putea relua cursurile in Bucuresti

Cursurile scolare vor fi reluate la Bucuresti doar cu unele clase si in anumite conditii - arata o propunere a Inspectoratului Scolar al Capitalei.

Primaria Sector 4: Scolile si liceele au fost dezinfectate si sunt pregatite pentru examenele nationale

Scolile si liceele din sectorul 4 au fost dezinfectate si dotate cu toate materialele de igiena necesare, astfel incat elevii din anii terminali - clasele a VIII-a, a XII-a si a XIII-a, acolo unde este cazul - si cadrele didactice sa poata reveni la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2701 seconds )