Libnet.ro
UNICEF

06:45

Iohannis va face o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui ales Maia Sandu

Hotnews Hotnews,
 Iohannis va face o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui ales Maia Sandu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis presedintelui ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, in cadrul unei discutii telefonice din aceasta dimineata, felicitari din partea Romaniei si a sa personal pentru victoria covarsitoare obtinuta in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, anunta Adiministratia Prezidentiala. Iohannis a fost primul sef de stat care a salutat succesul liderului pro-european printr-un mesaj publicat in cursul noptii pe twitter, inainte de anuntarea rezultatelor finale de catre Comisia Electorala de la Chisinau. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, discutie telefonica cu Maia Sandu. Seful statului va face o vizita oficiala in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a avut, luni, o discutie telefonica cu presedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, in carul careia au convenit intarirea parteneriatului strategic dintre cele doua tari. De asemenea, seful statului va face o vizita oficiala in Republica Moldova, dupa preluarea mandatului de catre Maia Sandu.

DAN BARNA: Republica Moldova a ales sa priveasca spre Uniunea Europeana

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, considera ca Maia Sandu a obtinut o victorie uriasa la alegerile prezidentiale din Republica Moldova.

KLAUS IOHANNIS O FELICITA PE MAIA SANDU: Romania va ramane alaturi de Republica Moldova in eforturile de apropiere de UE

Presedintele Klaus Iohannis o felicita pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova.

Presedintele Klaus Iohannis a felicitat-o pe Maia Sandu: Romania ramane alaturi de Republica Moldova in eforturile sale de modernizare, democratizare si apropiere de UE

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Cat despre cetatenii de peste Prut, spune seful statului, ei au al.

Cererea de azil politic in Republica Moldova inaintata de fostul deputat PSD Cristian Rizea, pe cale sa fie respinsa

Cererea de azil politic in Republica Moldova inaintata de fostul deputat PSD Cristian Rizea ar putea fi respinsa, dupa ce Comisia pentru cetatenie si azil de la Chisinau propune presedintelui Republicii.

Raluca Turcan, despre victoria Maiei Sandu: Republica Moldova face un pas mare spre Europa

Raluca Turcan a declarat ca Republica Moldova face unpas mare spre Europa prin alegerea Maiei Sandu presedinte al acestei tari. Totodata, aceasta a mentionat ca Romania va sprijini in continuare.

RALUCA TURCAN: Prin alegerea Maiei Sandu, Republica Moldova face un pas mare spre Europa

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca Republica Moldova face un pas mare spre Europa prin alegerea Maiei Sandu presedinte al acestei tari si subliniaza ca Romania va sprijini in continuare autoritatile de la Chisinau.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Sectiile de vot s-au inchis in Republica Moldova

Sectiile de vot din Republica Moldova in turul al doilea al alegerilor prezidentiale s-au inchis astazi la ora 21:00, cu exceptia celor in care nu au fost inca epuizate cozile formate de alegatori.

Alegeri Republica Moldova. Ce se intampla acum dincolo de Prut si in Diaspora

Alegeri Republica Moldova. Mai bine de 3,2 milioane de moldoveni sunt asteptati sa participe, astazi, la cel de-al doilea tur al alegerilor pentru functia de presedinte al tarii. Astfel, sectiile de vot s-au deschis la ora 7:00 si se vor inchide la ora 21:00. Alegeri prezidentiale Republica Moldova. in Diaspora s-au format cozi interminabile Moldovenii .

Alegerile din Republica Moldova. Maia Sandu ar fi noul presedinte al Republicii Moldova, castiga detasat

Ce sanse are Maia Sandu in fata lui Igor Dodon la alegerile din Republica Moldova si care este amestecul lui Putin, vedeti in articolul de mai jos. UPDATE: Cei de la hotnews. ro anunta ca Maia Sandu ar fi castigat detasat alegerile din Republica Moldova. After-poll-ului telefonic realizat de WatchDog si IPP confirma: Maia Sandu- 54,7%, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )