Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alegerile din Republica Moldova. Maia Sandu ar fi noul presedinte al Republicii Moldova, castiga detasat

Playtech Playtech,
Alegerile din Republica Moldova. Maia Sandu ar fi noul presedinte al Republicii Moldova, castiga detasat

Ce sanse are Maia Sandu in fata lui Igor Dodon la alegerile din Republica Moldova si care este amestecul lui Putin, vedeti in articolul de mai jos. UPDATE: Cei de la hotnews. ro anunta ca Maia Sandu ar fi castigat detasat alegerile din Republica Moldova. After-poll-ului telefonic realizat de WatchDog si IPP confirma: Maia Sandu- 54,7%, . continuă pe Playtech

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Maia Sandu ar fi castigat alegerile prezidentiale (exit-poll-uri)

Candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, ar fi castigat al doilea tur al scrutinului prezidential din Republica Moldova, conform rezultatelor exit-poll-ului realizat de compania Intellect Group in colaborare cu asociatia SPERO si ale after-poll-ului telefonic realizat de Comunitatea WatchDog. md si Institutul de Politici Publice.

Exit-poll: Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova. Primele rezultate partiale UPDATE

Lidera PAS, Maia Sandu, devine noul presedinte al Republicii Moldova. Cel putin asa arata rezultatele prezentate de exit-poll-ul realizat de Watchdog. md si Institutul de Politici Publice.

LIVETEXT Rezultate preliminare alegeri Republica Moldova: Maia Sandu 52%, Igor Dodon 48%

Comisia Electorala Centrala a publicat primele rezultate preliminare ale alegerilor prezidentiale din 15 noiembrie. Deocamdata, Maia Sandu are un avantaj in fata lui Igor Dodon.

Maia Sandu sau Igor Dodon? Alegerile din Republica Moldova si efectele lor asupra Romaniei

Maia Sandu a castigat turul intai al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, fosta republica sovietica cu 3,5 milioane de locuitori, situata intre Ucraina si Romania. Expertii in geopolitica spun ca daca va castiga Maia Sandu ar fi limitat considerabil terenul de joc geopolitic al Federatiei Ruse la Chisinau.

Peste 1,64 milioane de cetateni au votat la alegerile prezidentiale din Republica Moldova

UPDATE, 15 noiembrie, ora 22. 40 Peste 1,64 de milioane de cetateni au votat in turul II al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, potrivit datelor comunicate de catre Comisia Electorala Centrala de.

Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu se prefigureaza ca marele castigator al alegerilor prezidentiale Rezultatele preliminare confirma exit-poll-urile

Maia Sandu se pare ca este marele castigator al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, daca estimarile preliminare ale after-poll-ului telefonic realizat de Comunitatea WatchDog. md si Institutul de Politici Publice se confirma. Potrivit acestor estimari, pentru Maia Sandu au votat 54,7% dintre alegatori, iar pentru Igor Dodon 45,3. -------------------UPDATE 23:18 Dupa centralizarea a 94. 03% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 70% din voturi iar Igor Dodon 48. 30%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova. UPDATE 22:48 Dupa centralizarea a 90,34% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 53% din voturi iar Igor Dodon 48. 47%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova.

Alegeri prezidentiale Republica Moldova. Cine este Maia Sandu, femeia care scrie istorie la Chisinau

La 48 de ani, Maia Sandu poate sparge un tabu, si anume sa devina presedinta intr-o societate profund patriarhala. Sondajele la iesirea de la urne o arata castigatoare in fata presedintelui in exercitiu Igor Dodon.

Maia Sandu ar fi castigat cel de-al doilea tur al alegerilor din Republica Moldova

Candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, ar fi castigat al doilea tur al scrutinulu.

Alegeri prezidentiale R. Moldova Rezultate preliminare dupa prelucrarea a 74% din procesele verbale: Maia Sandu- 52,19, Dodon 47,81%

In turul doi al alegerilor prezidentiale se vor confrunta Maia Sandu, proeuropeana, care a castigat primul tur de scrutin cu 36,16% din voturi, si presedintele socialist in exercitiu, Igor Dodon, care a avut 32,61%. Sectiile de votare vor fi deschise de la ora 7. 00 pana la ora 21. La urnele de vot sunt asteptati 3 milioane 287 de mii de alegatori. ---------------------23:18 Dupa centralizarea a 94. 03% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 70% din voturi iar Igor Dodon 48. 30%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova. 22:48 Dupa centralizarea a 90,34% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 53% din voturi iar Igor Dodon 48. 47%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova. 22:22 Rezultatele preliminare de la Comisia Electorala Centrala arata ca Maia Sandu a obtinut 52,19% la suta din voturi, in timp de Igor Dodon a fost votat de 47,81% din sufragii, dupa prelucrarea a 74% din procesele verbale 1. 587 din 2. 143)22:15 Maia Sandu se afla pe locul 1 la alegerile prezidentiale cu 51,96%, dupa procesarea a 1. 512 din numarul total de procese procesate - 2. Pe locul 2 este situat Igor Dodon cu 48,04 la suta21. 42 Igor Dodon: Calculele noastre arata ca invingem in tara, dar cu votul din diaspora urmeaza sa fie totul calculat21. 09 Maia Sandu, primele declaratii dupa inchiderea urnelor in Moldova: Stiu ca in urmatoare orele se vor pune presiuni pentru fraude.

Maia Sandu a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, a castigat turul 2al scrutinului prezidential din Republica Moldova desfasurat duminica,15 noiembrie, indica sondejele facute la iesirea de la urne.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )