Libnet.ro
UNICEF

18:30

Localitate din Giurgiu, in carantina, dupa noua lege. Ce se intampla acum in Roata de Jos

Playtech Playtech,
Localitate din Giurgiu, in carantina, dupa noua lege. Ce se intampla acum in Roata de Jos

Premiera nedorita: satul Cartojani din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, intra, de miercuri, in carantina, dupa ce 32 de persoane s-au infectat cu noul coronavirus. Cartojani, prima localitate care intra in carantina. Roata de Jos, un pericol Satul Cartojani din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, intra, de astazi, in carantina, dupa ce 32 . continuă pe Playtech

Cum se face izolarea si carantina, dupa noua lege. Care sunt cele mai importante masuri si cine sunt persoanele exceptate de la noile reguli

Noua Lege a carantinei si izolarii care a intrat in vigoare marti vine cu noi masuri ce definesc aceste restrictii in cazul bolnavilor de coronavirus, dar si cu categorii de persoane exceptate de la aceste reguli.

EXCLUSIV O localitate din Giurgiu, bagata in carantina. Masura ar putea fi luata si pentru o localitate din Prahova: Asteptam avizul Departamentului pentru Situatii de Urgenta

EXCLUSIV Dupa ce legea carantinarii a intrat in vigoare, apar informatii despre primele localitati care intra in carantina din cauza focarelor de coronavirus. Masura speciala va fi aplicata,.

EXCLUSIV O localitate din Giurgiu si una din Prahova, bagate in carantina dupa cresterea numarului de cazuri de coronavirus

UPDATE, 22 iulie, ora 20. 30 Autoritatile au anuntat ca in urma analizei de risc, miercuri,a fost derulata procedura legala de carantinare zonala pentru a doua localitate, respectiv,.

Localitate din Giurgiu, in carantina. Riscul epidemiologic este de o gravitate maxima

Masura a fost dispusa prin Ordin al Sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta dupa ce 32 de persoane s-au infectat prin transmitere comunitara.

UPDATE Prima localitate care intra in carantina dupa prelungirea starii de alerta in Romania

Satul Cartojani din judetul Giurgiu este prima localitate care intra in carantina de la prelungirea starii de alerta in Romania, dupa ce au fost confirmate cu coronavirus 32 de persoane, la o populatie de 3. 600 de locuitori, riscul epidemiologic fiind de o gravitate maxima, in circumstante de nerespectare a masurilor legale in vigoare, potrivit Prefecturii Giurgiu. Masura va fi luata pentru 14 zile, incepand de miercuri.

Ce spune ministrul Sanatatii despre noile masuri care se aplica de marti, cand intra in vigoare noua lege privind carantina si izolarea. Ce se intampla cu cei care au refuzat carantina

Cei care au refuzat carantina, in urma deciziei Curtii Constitutionale, vor fi indentificati de catre directiile de sanatate publica si vor fi izolati la domiciliu pentru 14 zile, masura urmand sa fie luata de marti, cand va intra in vigoare noua lege adoptata de Parlament privind conditiile de internare, de izolare si carantina, a declarat luni seara ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Cine nu intra in carantina daca ajung in Romania. Oamenii exceptati prin noua lege

Persoanele care ajung in Romania din tari unde rata de imbolnavire este cel mult egala cu cea de la noi sunt exceptate de carantina. Care sunt noile reguli stabilite de CNSU, aflati in paragrafele urmatoare. Cine scapa de carantina la sosirea in Romania Mai mult, pentru cei care urmeaza sa participe la evenimente de familie .

S-a votat! A doua localitate din Romania ce intra in carantina pentru 14 zile

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a votat hotararea prin care comuna Gornet, din judetul Prahova, va intra in carantina, dupa ce DSP a anuntat ca 15 din cei 2. 8000 de locuitori au fost confirmati cu Covid-19. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca se instituie carantina in Gornet incepand de miercuri, de la ora 22. 00, pentru o perioada de 14 zile.

Nelu Tataru a explicat ce se va intampla cu persoanele care au refuzat carantina. La data de 21 iulie urmeaza sa intre in vigoare noua lege

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a explicat ce se va intampla cu persoanele care au refuzat, in urma deciziei Curtii Constitutionale, carantina sau internarea. Masurile se vor aplica incepand de marti, 21.

ASTAZI: Guvernul plaseaza in carantina prima localitate din tara

Localitatea Cartojani, din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, va intra in carantina de la ora 17. in localitate au fost confirmate 30 de cazuri de infectare cu coronavirus, la o populatie de 3. 000 de oameni, scrie Digi24.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )