Libnet.ro
UNICEF

10:30

Iohannis:Guvernul PSD trebuie sa plece. Acest accident al democratiei trebuie sa dispara. PSD si-a batut joc de romani. Rusine!

Adevărul Adevărul,
Iohannis:Guvernul PSD trebuie sa plece. Acest accident al democratiei trebuie sa dispara. PSD si-a batut joc de romani. Rusine!

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca Guvernul Dancila trebuie sa cada dupa rezultatul votului de la europarlamentare, care a confirmat prabusirea PSD. Social-democratii, sub conducerea lui Liviu Dragnea, au pierdut aproape 20 de procente in cei doi ani si jumatate de guvernare: de la alegerile europarlamentare pana azi. Guvernul PSD trebuie sa plece. E un rezultat care nu poate interpretat in niciun alt fel, a spus Iohannis. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Guvernul Dancila trebuie sa-si dea demisia!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, cere demisia Guvernului Dancila. intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni, Iohannis a pus la zid PSD si Guvernul Dancila. Romanii din tara si din.

Klaus Iohannis cere demisia Guvernului, dupa alegerile europarlamentare si referendum: Acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara

Presedintele Klaus Iohannis cerut duminica seara, dupa alegerile europarlamentare si dupa trecerea referendumului, ca acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara. in ultima acestui rezultat, Guvernul trebuie sa plece, a spus Iohannis.

Iohannis: PSD si-a batut joc de romani! Rusine! Guvernul PSD trebuie sa plece! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca PSD si-a batut iar joc de romani, mai ales de cei din diaspora. Pentru asta, dar si pentru rezultatul dat de romani la europarlamentare si la referendum, Guvernul PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )