Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Guvernul Dancila trebuie sa-si dea demisia!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Guvernul Dancila trebuie sa-si dea demisia!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, cere demisia Guvernului Dancila. intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni, Iohannis a pus la zid PSD si Guvernul Dancila. Romanii din tara si din. continuă pe Antena3

Iohannis:Guvernul PSD trebuie sa plece. Acest accident al democratiei trebuie sa dispara. PSD si-a batut joc de romani. Rusine!

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca Guvernul Dancila trebuie sa cada dupa rezultatul votului de la europarlamentare, care a confirmat prabusirea PSD. Social-democratii, sub conducerea lui Liviu Dragnea, au pierdut aproape 20 de procente in cei doi ani si jumatate de guvernare: de la alegerile europarlamentare pana azi. Guvernul PSD trebuie sa plece. E un rezultat care nu poate interpretat in niciun alt fel, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis cere demisia Guvernului, dupa alegerile europarlamentare si referendum: Acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara

Presedintele Klaus Iohannis cerut duminica seara, dupa alegerile europarlamentare si dupa trecerea referendumului, ca acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara. in ultima acestui rezultat, Guvernul trebuie sa plece, a spus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Participarea la vot, senzationala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in aceasta seara, ca participarea la alegerile pentru Parlamentul European si la referendum a fost senzationala.

Ce modificari aduce Legea Referendumului pentru Justitie, contestata de Klaus Iohannis

Referendumul pentru Justitie a starnit controverse in randul politicienilor din Romania. in timp ce unii au fost incantati de initiativa presedintelui Klaus Iohannis, altii au declarat ca sunt impotriva, iar printre ei s-a numarat si liderul PSD, Liviu Dragnea. Autoritatea Electorala Permanenta a initiat un proiect de OUG care prevedea modificari la Legea Referendumului. Acesta [] .

KLAUS IOHANNIS: Eu vreau votul romanilor care isi doresc o justitie dreapta

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, la lansarea cartii sale la Cluj, ca el vrea votul romanilor care vor demonstra ca isi doresc o justitie dreapta, ca isi doresc o guvernare buna pentru Romania, si isi doresc sa plece PSD.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile de duminica vor schimba spatiul politic romanesc

Presedintele Klaus Iohannis este convins ca referendumul pe justitie va fi validat si ca PSD va fi marele perdant al alegerilor europarlamentare la scrutinul care va avea loc duminica, 26 mai.

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 21,00

Presedintele Klaus Iohannis sustine duminica, de la ora 21:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, dupa inchiderea urnelor la scrutinele de duminica.

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 21

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine duminica, 26 mai, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 21. Romanii din tara si din Diaspora au iesit astazi sa-si exprime votul.

Klaus Iohannis, declaratii de la ora 21.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa de la ora 21. 00, exact dupa inchiderea urnelor. Referendumul pe Justitie va fi validat, in conditiile in care pragul de prezenta a fost indeplinit inca de la ora 17.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos solicita prelungirea programului de vot pana la ora 23:00 astfel incat sa voteze toti romanii

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos au solicitat autoritatilor prelungirea programului de vot in aceasta seara, astfel incat, toti romanii sa poata vota duminica, deoarece la mai multe sectii ar exista cozi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )