Libnet.ro
UNICEF

15:00

Iohannis se implica in lupta cu Coronavirusul: participa la o sedinta pentru evaluarea impactului economic

Adevărul Adevărul,
Iohannis se implica in lupta cu Coronavirusul: participa la o sedinta pentru evaluarea impactului economic

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu premierul Ludovic Orban si cu ministrul finantelor publice, Florin Citu, pentru a discuta despre efectele coronavirusului asupra economiei nationale. continuă pe Adevărul

Prima reuniune a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic al epidemiei de coronavirus

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis va prezida miercuri, la ora 16:00, prima reuniune a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic, financiar si bugetar asupra Romaniei, generat de efectele COVID-19 GLI-ECOROM), care va avea loc la Palatul Victoria, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Coronavirus |Ministerul Educatiei: Simularile pentru Evaluarea Nationala, examenul de Bacalaureat, dar si diferite probe practice, amanate

In contextul extinderii cazurilor de infectare cu coronavirus pe teritoriul Romaniei, Ministerul Educatiei anunta ca a luat o serie de masuri, printre care si amanarea simularilor pentru Evaluarea.

Simularile pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat, amanate din cauza coronavirusului

Simularile pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat, care ar fi trebuit sa aiba loc in perioada 23-27 martie, vor fi amanate, potrivit anuntului facut de ministrul Educatiei, Monica Anisie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )