Libnet.ro
UNICEF

07:15

Prima reuniune a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic al epidemiei de coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Prima reuniune a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic al epidemiei de coronavirus

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis va prezida miercuri, la ora 16:00, prima reuniune a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic, financiar si bugetar asupra Romaniei, generat de efectele COVID-19 GLI-ECOROM), care va avea loc la Palatul Victoria, a anuntat Administratia Prezidentiala. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS. Care va fi impactul economic asupra Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis va prezida prima reuniune a Grupului de Lucru Interinstitutional, la Palatul Victoria

UPDATE: La sedintaGrupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic, financiar si bugetar asupra Romaniei, generat de efectele epidemiei Covid-19 GLI-ECOROM) va participa si.

Presedintele Klaus Iohannis va prezida prima reuniune a grupului de lucru GLI-ECOROM

ACTUALIZARE- Ludovic Orban a declarat ca se vor face consultari in scopul de a realiza o analiza a situatiei economice si a modului in care aceasta va fi afectata, mentionand ca impactul viruslui asupra economiei trebuie redus. --- Presedintele Romaniei s-a intalnit, miercuri, cu Ludovic Orban si cu Florin Citu, pentru a discuta despre efectele epidemiei de coronavirus, informeaza Administratia Prezidentiala. in urma intrevederii s-a decis ca presedintele Klaus Iohannis sa prezideze, la ora 16. 00, prima intalnire a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic, financiar si bugetar asupra Romaniei, generat de efectele COVID-19.

Isarescu si Orban, discutii despre impactul coronavirusul asupra economiei

Seful cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a anuntat ca miercuri, la ora 16:00, va avea loc prima reuniune a grupului de lucru interinstitutional pentru evaluarea impactului economic al efectelor epidemiei de coronavirus in Romania, scrie Agerpres.

Impactul economic generat de Covid-19, analizat astazi la Guvern

Prima reuniune a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic, financiar si bugetar asupra Romaniei, generat de efectele epidemiei Covid-19 GLI-ECOROM), va avea loc astazi, incepand cu ora 16. 00, la Palatul Victoria, informeaza Guvernul.

Orban si Isarescu participa astazi la prima sedinta a grupului interinstitutional privind impactul economic al COVID 19

Seful cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a anuntat ca miercuri, la ora 16,00, va avea loc prima reuniune a grupului de lucru interinstitutional pentru evaluarea impactului economic al efectelor epidemiei de coronavirus in Romania.

RALUCA TURCAN: E obligatoriu ca masurile adoptate la propunerea GLI-ECOROM sa tina cont de interesele angajatilor si ale companiilor

Vicepremierul interimar Raluca Turcan afirma printr-o postare pe Facebook ca este obligatoriu ca masurile adoptate in urma propunerilor reiesite din analiza Grupului de lucru interinstitutional pentru evaluarea impactului economic, financiar si bugetar asupra Romaniei generat de efectele COVID-19 GLI-ECOROM) sa tina cont de interesele angajatilor si ale companiilor.

Iohannis se implica in lupta cu Coronavirusul: participa la o sedinta pentru evaluarea impactului economic

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu premierul Ludovic Orban si cu ministrul finantelor publice, Florin Citu, pentru a discuta despre efectele coronavirusului asupra economiei nationale.

Klaus Iohannis va prezida prima reuniune a grupului de lucru GLI-ECOROM

ACTUALIZARE - Presedintele a mentionat ca este foare multumit de Guvernul Orban, masurile luate i se par potrivite si venite la timp. --- * ACTUALIZARE - Iohannis anunta ca s-a interesat de starea celor declarati bolnavi si a constatat ca starea lor este buna, multi dintre ei neavand niciun simptom, si ca pana si persoanele in varsta au o stare acceptabila.

Coronavirus |Ministerul Educatiei: Simularile pentru Evaluarea Nationala, examenul de Bacalaureat, dar si diferite probe practice, amanate

In contextul extinderii cazurilor de infectare cu coronavirus pe teritoriul Romaniei, Ministerul Educatiei anunta ca a luat o serie de masuri, printre care si amanarea simularilor pentru Evaluarea.

Simularile pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat, amanate din cauza coronavirusului

Simularile pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat, care ar fi trebuit sa aiba loc in perioada 23-27 martie, vor fi amanate, potrivit anuntului facut de ministrul Educatiei, Monica Anisie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )