Libnet.ro
UNICEF

14:45

Iohannis intoarce, in Parlament, legea prin care se impune repatrierea rezervei de aur a BNR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis intoarce, in Parlament, legea prin care se impune repatrierea rezervei de aur a BNR

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri, o cerere de reexaminare Parlamentului pentru legea initiata de Liviu Dragnea si Serban Nicolae prin care se impune repatrierea rezervei de aur a Bancii Nationale a Romaniei BNR), careia Curtea Constitutionala i-a dat unda verde. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis nu a promulgat legea lui Dragnea privind repatrierea aurului BNR si a trimis-o spre reexaminare Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis spre reexaminarea legea lui Dragnea privind repatrierea aurului Bancii Nationale a Romaniei. Proiectul de lege care prevedea ca Banca Nationala a Romaniei sa repatrieze 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate a fost adoptata de Camera Deputatilor in 24 aprilie.

Legea care prevede repatrierea aurului, trimisa de Klaus Iohannis inapoi in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la reexaminare legea initiata de fostul presedintel al PSD, Liviu Dragnea si de senatorul Serban Nicolae care prevede repatrierea rezervei de aur depozitata in strainatate. Legea este de natura sa afecteze atributiile legale ale BNR si ar putea duce la cresterea costurilor de fiantare, se arata in cererea de reexaminare.

Cum te poate lasa un doctor fara permis. Cele 5 incercari prin care treci la schimbarea actului

Medicii pot sa ii lase pe soferii din Romania fara actul care atesta ca sunt apti sa se urce la volan. Este o decizie care a intrat in vigoare la inceput de 2019 si care a fost de curand pusa in practica si de catre cadrele medicale din tara. in acest sens, cu cateva zile .

Iohannis a promulgat legea care prevede REDUCEREA NUMARULUI DE ORE LA SCOALA si combaterea bullying-ului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede reducerea numarului de ore la scoala, incepand cu anul scolar 2020-2021. Potrivit legii, numarul de ore alocat disciplinelor din planurile.

SUA pune capat unei derogari prin care permitea Iranului sa dezvolte activitati civile nucleare

Statele Unite au decis sa puna capat unei derogari care permitea Iranului sa continue sa dezvolte activitati civile in instalatia nucleara de la Fordo, in colaborare cu intreprinderi straine, o decizie condamnata ferm de Rusia si regretata de Franta, relateaza Reuters.

Orban, mesaj prin care vrea sa linisteasca pensionarii: Le spun bunicilor si parintilor ca avem ca obiectiv cresterea pensiilor

Premierul Ludovic Orban le-a transmis, luni, la finalul reuniunii Biroului Executiv al Partidului National Liberal, bunicilor si parintilor ca guvernul are ca obiectiv cresterea pensiilor si ca nu se va atinge nimeni de pensiile pe care le au. Totodata, Orban a spus ca niciun angajat nu trebuie sa se teama ca este in pericol de a i se scade salariul si va fi finalizat studiul de impact pentru cresterea salariului minim pe economie. Potrivit liderului PNL, deficitul comercial pune presiune pe cursul de schimb si duce la erodarea leului in raport cu euro, proces ce se intampla de cand a venit PSD la guvernare. Seful Executivului a adaugat ca procesul poate fi stopat prin reechilibrarea anumitor factori.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3339 seconds )