Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis nu a promulgat legea lui Dragnea privind repatrierea aurului BNR si a trimis-o spre reexaminare Parlamentului

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis nu a promulgat legea lui Dragnea privind repatrierea aurului BNR si a trimis-o spre reexaminare Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis spre reexaminarea legea lui Dragnea privind repatrierea aurului Bancii Nationale a Romaniei. Proiectul de lege care prevedea ca Banca Nationala a Romaniei sa repatrieze 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate a fost adoptata de Camera Deputatilor in 24 aprilie. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis reintoarce in Parlament o LEGE initiata de Liviu Dragnea privind repatrierea rezervei de aur a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannisa trimis miercuri, Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea art. 30 din Legea nr. 3122004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei. Este vorba desprenb.

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede reducerea numarului de ore la scoala si combaterea bullying-ului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea care prevede ca numarul de ore alocat disciplinelor din planurile-cadru de invatamant este in medie 20 de ore pe saptamana la invatamantul primar, 25 de ore pe saptamana la invatamantul gimnazial si 30 de ore pe saptamana la invatamantul liceal.

Klaus Iohannis, raspuns surprinzator la intrebarea privind ostilitatea din online dupa refuzul dezbaterii cu Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca nu se teme de o eventuala ostilitate din partea mediului online, dupa refuzul de a participa la o dezbatere cu contracandidata sa din turul doi, Viorica Dancila, aratand.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea de aprobare a OUG 602019 privind reglementarea unor masuri in sistemul energetic national

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea pentru aprobarea OUG nr. 602019 privind reglementarea unor masuri pentru stingerea unor obligatii fiscale si bugetare, precum si unele masuri referitoare la.

Viorica Dancila: in 2009, cand a candidat Mircea Geoana, acelasi Klaus Iohannis statea langa Liviu Dragnea si il sustinea pe Mircea Geoana, iar Klaus Iohannis trebuia sa devina premier

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il critica pe presedintele Klaus Iohannis, spunand ca, in 2009, atunci cand a candidat Mircea Geoana, iar Iohannis era propus ca premier, actualul presedinte statea langa Liviu Dragnea. Haideti sa facem analiza propriului comportament si a atitudinii pe care am avut-o fiecare de-a lungul timpului, spune Viorica Dancila.

Iohannis a promulgat legea referitoare la reducerea numarului de ore in invatamant

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea pentru modificarea si completarea Legii educatiei nationale nr. 12011 care se refera la reducerea numarului de ore din invatamant.

Iohannis a promulgat legea care prevede REDUCEREA NUMARULUI DE ORE LA SCOALA si combaterea bullying-ului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede reducerea numarului de ore la scoala, incepand cu anul scolar 2020-2021. Potrivit legii, numarul de ore alocat disciplinelor din planurile.

Legea care prevede repatrierea aurului, trimisa de Klaus Iohannis inapoi in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la reexaminare legea initiata de fostul presedintel al PSD, Liviu Dragnea si de senatorul Serban Nicolae care prevede repatrierea rezervei de aur depozitata in strainatate. Legea este de natura sa afecteze atributiile legale ale BNR si ar putea duce la cresterea costurilor de fiantare, se arata in cererea de reexaminare.

Iohannis trimite Parlamentului pentru reexaminare legea privind repatrierea aurului

Dupa ce nu a avut succes la Curtea Constitutionala, presedintele Klaus Iohannis ataca pe alta cale repatrierea rezervei de aur decisa de PSD si cere Parlamentului reexaminarea legii. Distinct de motivele de.

Legea repatrierii aurului a fost retrimisa in Parlament de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a decis sa trimita spre reexaminare Parlamentului proiectul de lege, ini.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )